Az alaszkai piramisok lehetnek a világ legrégebbi piramisai?

2023. május 13., szombat
Az emberiségről eddig nem tudott titkokat rejtenek.

A piramisok mindig is óriási rejtélynek számítottak itt a Földön. Kezdve azzal, hogy pontosan honnan erednek a legősibb piramisok tervrajzai, vagy hogy milyen célból is építhették őket.

Napjainkban sokan az egyiptomi piramisokat gondolják a világ legrégebbi piramisainak.

Ennek ellenére sorra fedeznek fel az egyiptomi piramisoknál jóval régebb építményeket is. Akadnak majdnem 10.000 éves piramis kezdemények is.

Napjainkban az úgynevezett műholdas régészet korában már bárki kutakodhat, és az emberek rendszerint meg is teszik ezt. Rengeteg különféle ősi város, település romjait találták már így meg az elmúlt években.

Így derülhetett fény arra is, ami Alaszkában bújt meg egészen eddig. Ugyanis egyes szemfüles emberek valamit kiszúrtak a modern műholdas felvételeken.

Így tették meg az utóbbi idők egyik legmegdöbbentőbb felfedezését: az egyiptomi piramisoknál is régebbi piramisokat fedeztek fel Alaszka területén.

Ezek a világ legöregebb piramisai lehetnek. Minden piramist megelőzhetnek, amit itt építettek a Földön.

Azért nem láthatta soha őket ember a modern időkben, mert jég alá voltak temetve. A globális felmelegedés hatására azonban ezek a jégpáncélba zárt vidékek szép lassan olvadásnak indultak.

Ekkor kezdtek egyes hegyek, hegyvonulatok úgy kinézni, mintha piramisok lennének.

Amikor az összes jég leolvadt róluk, a régészek megdöbbenve tapasztalták, hogy ezek a boszniai piramishoz hasonló régi piramis kezdemények.

Ha bebizonyosodik, hogy ezek a piramisok tényleg ennyire régiek, akkor magyarázatot kell adni arra, hogy mit keresnek itt a Földön, és miért alakulhattak legelőször itt ki, pont Alaszkában.

Alaszkára ugyanis soha nem volt egyáltalán jellemző az, hogy az itt élő ősi népek piramisokat emeljenek.

Sokak szerint éppen ez az az ok, ami miatt nem túlzottan terjesztik a hírt, sőt: a piramisok tényét megpróbálja a modern régészet a szőnyeg alá söpörni, és elintézni annyival, hogy ezek természetes struktúrák.

Felmerült olyan lehetőség is, miszerint azért rejtegetik ennyire az alaszkai piramisokat, mert olyan dolgokat találtak egyes piramisok titkos feltárásánál, amivel nem tudna elszámolni sem a tudomány sem a modern történelem…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek az emberiség eltitkolt történelme ősi tudás piramisok tiltott régészet


Megtekintések száma: 210485

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet