Az Alien alkotója szerint tényleg létezhet az általa teremtett ikonikus lény

2017. május 1., hétfő




Szerinte az univerzum sötétjében létezhet, és hozzá hasonló lények is.

Ridley Scott megdöbbentő kijelentést tett egy interjúja kapcsán – az új Alien filmje promotálása közben. A rendező nagyon híres, de talán a leghíresebb alkotása kétségkívül az Alien című sci-fi horrorfilm volt, mellyel műfajt teremtett.

A benne lévő lények, a xenomorfok valóságos ikonná nőtték ki magukat, és szinte nincs ember, aki ne ismerné fel őket a világon.

Egy interjúban Scott elárulta, hogy szerinte léteznek ezek a lények, és ott várakoznak a távoli űr sötétjében.

A félelmetes kijelentés egyáltalán nem alaptalan, hiszen ha jobban belegondolunk, akkor könnyen rájöhetünk, hogy napjainkban is kismillió fejlett, és kevésbé fejlett életforma élhet a galaxisunkban, ha csak a matematikát veszsük alapul.

Ezt a NASA is alátámasztja, akik azt mondják, hogy egyre nagyobb az esélye, hogy idegen fejlett életformák látogassák meg a Földünket.

"Hiszen a fejlett civilizációk létezésében. Egy NASA szakértővel beszélgettem is erről az egészről. Szerintük most legalább 100-200 olyan fejlett civilizáció létezhet a közeli rendszerekben, amik hasonló evolúciós utat járhattak be, mint mi."

Az pedig egyértelmű, hogy még ennél is több létezhet, melyek jóval fejlettebbek lehetnek nálunk.

Ebből adódóan nagy valószínűséggel a vérszomjas és ijesztő xenomorfok is létezhetnek.

"Sokkal okosabbak lehetnek, mint mi, ezért nem érdemes újat húzni velük, mert 3 másodperc alatt végzetnek veled." - állítja.

Hogy mit tartogat az űr sötétje, és valóban vannak-e a világegyetem távoli szegleteiben arctámadók, vagy xenomorfok, azt a jövőben egészen biztosan meg fogjuk majd idővel tudni.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség idegenek idegen civilizációk


Megtekintések száma: 48052





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet