Az amerikai elnök az Új világrend tehetetlen bábja?

2017. július 12., szerda




Donald Trump korábban háborút hirdetett, melyben le kíván számolni a háttérhatalommal. Ez a burkolt üzenet azonban sokak szerint egészen mást jelent, és Trump nem több, mint egy bábu ebben a globális, országhatárokon át húzódó játszmában.

Elképzelhető, hogy Amerikában semmi sem az, aminek látszik? Donald Trump megválasztása eleve nem volt véletlen sokak szerint, főleg annak a fényében, hogy szinte végig Hillary Clinton vezette az esélylatolgatások során a listát.

Trump azonban váratlanul beelőzte. Sokan annak tudják be győzelmét, hogy az emberek végre nemet mondtak a világhatalmi elitnek, és az elnök dinasztiáknak, ami részben igaz.

Azonban Donald Trump a háttérhatalmak tudatos választása lehetett – állítják egyesek.

Donald Trump ugyanis bár önfejű, és egy eddig nem megszokott, nem kitapasztalt politikai elem, ez nem vitás, de még eddig ő az egyik legjobban mozgatható báb, mivel sokak szerint annyit sem fog fel a politikai szálak világából, mint bármelyik korábbi elnök.

Ne feledjük, Trump nem hülye, hiszen egy sikeres üzletember, aki egy megdöbbentően nagy profitot termelő üzleti érdekeltségkört épített ki maga körül.

Ennek ellenére azonban az Új világrend megvalósítását szövögető háttérhatalom számára a legjobb lehetőség volt. Hillary Clinton már idős, és egyre szenilisebb, ráadásul komoly egészségügyi problémákkal is küzdött és küzd.

Szeszélyességét a háttérhatalmak pedig nem tolerálták volna. Egyrészt nyilvánosságra kívánta hozni az ufó aktákat, másfelől nem lehettek biztosak abban, hogy nem borítja a bilit akkor, ha bizonyos háttérhatalmi törekvéseket észlel maga körül.

Ebben az esetben pedig Hillary elnökként való kiiktatása, azaz tervezett merénylet keretében való megölése lett volna az egyetlen lehetőség. Ez azonban rengeteg elvarratlan szálhoz vezetett volna, és kockázatos is lett volna.

Az egyetlen lehetőség tehát a választások, és az emberek gondolatainak manipulálása volt a médián keresztül.

Mivel a háttérhatalom már évtizedek óta mossa az emberek agyát a médián keresztül, nem jelentett gondot nekik Trump a választóknak való eladása-

A választópolgárok pedig a kampány hevében megvették őt kilóra, mintha csak egy mosópor lenne.

Az Újvilágrend egy Trump jellegű figurában volt érdekelt, mondhatni szükségük volt rá. Az Irányítók Trumpot el fogják engedni pórázon addig a pontig, míg a társadalom erői kellőképpen egymásnak nem feszülnek.

Így ágyazhatnak meg az Új világrend létrejöttének 5-10 éven belül.

Kennedy esetéből jól tudjuk, mi történik azzal, aki elkezd beszélni az egész világot átszövő összeesküvésről, amit a háttérhatalom jelent.

A történelem során soha senkinek nem volt kellő ereje leszámolni a rendszerrel. Azzal a rendszerrel, mely országokat tett tönkre, kormányokat buktatott, vagy épp elnököket tett el láb alól…

Egyes becslések szerint több ezer ember eshetett áldozatául a háttérhatalmaknak, vagyis az arány iszonyatosan magas, és ennél még magasabb lehet a közeljövőben.

Sokak szerint Kennedynek is egyértelműen azért kellett meghalnia, mert túl sokmindenbe látott bele, és a színfalak mögötti világ teljes mértékben átláthatóvá vált számára, ami komoly veszély volt a háttérhatalmaknak.

Azóta pedig mindenkit félreállítanak, ha lehet, emberáldozatok nélkül, hiszen rejtélyes halálesetek nekik sem jók, mert nyomozások is indulhatnak ezek kapcsán.

Ugyanakkor, ha valakit muszáj eltenni láb alól, attól továbbra sem riadnak vissza…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés politika új világrend illuminátusok háttérhatalom


Megtekintések száma: 84113





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet