Az amerikai elnök is része lenne az illuminátusok gépezetének?

2017. június 27., kedd




Sokak szerint maga az elnök is illuminátus tag. Furcsa karjelzések, kétértelmű nyilatkozatok, ködös múlt. Trump a titkos társaság bábja lenne?

Az illuminati legenda

Az illuminátusok titkos társaságáról szóló legendák valójában nem csak legendák. A történelem során számtalanszor bizonyították, hogy van alapja a mendemondáknak, és valóban létezik egy titkos árnykormány, mely valójában globális befolyással bír a bolygón.

Ők voltak azok, akik a történelem lapjait írták, és a világ alakulását alakították. Háborúkat szítottak ha kellett, vagy katasztrófákat okoztak.

Minden eszközt bevetettek a hatalom érdekében, hogy a világtörténelem során minél nagyobb anyagi és politikai befolyásra tegyenek szert.

Az illuminátusok végső célja az, hogy egy Új világrendet hozzanak létre, egy olyan globális világkormányt, mely eltörli a nemzetek szuverenitását, és minden földi embert egyetlen kasztba olvaszt.

Donald Trump kulcsfigura lehet

Egyesek szerint az amerikai elnök pozíciója mindig is egy olyan pozíció volt, ami automatikusan belépőt jelentett ebbe a titkos társaságba.

Ugyanakkor az elnöki szék ne a legfelsőbb szint ebben a rendszerben. Sőt, valójában az elnök csak egy báb, egy sorkatona az illuminátusok szociális, hatalmi piramisának alján.

A csúcsán jelenleg senki sem tudja, hogy ki áll, de azt beszélik, hogy az sem zárható ki, hogy egy idegen lény áll a társaság élén. Egy magasabb rendű faj képviselője, melynek méltán hódoltak be a társaság művelt, jól iskolázott, olykor szabadkőműves tagjai.

Donald Trump azonban mindennél fontosabb kulcsember lehet, mint elnök, ugyanis alapvetően "kívülről" érkezett, és jóformán teljesen váratlanul nyerte meg a választásokat.

Nem tartozott sohasem az eddigi amerikai elnöki érába, ezért teljesen új "erőként" nyerte meg a csatát Hillary Clinton ellen.

Sokak szerint ez nem csak azért volt, mert Hillary borítani akarta a nagy ufó-akta bilit azzal, hogy nyilvánosságra hoz minden titkosított dokumentumot, hanem azért, mert az illuminátusok befolyásolták a választás menetét.

Maga Kennedy elnök is illuminátus tag volt, ő azonban ki szeretett volna lépni belőle, és elmondani a világnak, mi folyik benne, és ezért kellett meghalnia egy véres merénylet során.

Feltűnő, hogy Trump kézjelei az egyes képeken, és interjúkon kísértetiesen hasonlít az illuminátusok által használt kéztartásra is, ami szintén nem lehet véletlen.

Nagy kérdés, hogyha valóban illuminátus tag, hogyan, és mikor fog olyan lépéseket tenni, melyek, ha csak apránként is, de egy egyesült új világrend felé terelik majd a világot.

összeesküvés eltitkolt tények politika új világrend illuminátusok trump titkos társaságok világhatalom hatalom


Megtekintések száma: 163994





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet