Az amerikai elnök valójában a deep state - azaz mély állam bábja?

2018. január 23., kedd
Szisztematikusan fogják rajta keresztül elpusztítani az USA-t?

Sokak szerint létezik egy olyan titkos szerveződés, mely alulórl, vagy mondhatni a színfalak mögül irányítja Amerika főbb intézményeit, jogi szerveit, és a törvényalkotást magát.

Ez az úgynevezett mély állam dróton rángatta az elmúlt évtizedekben az összes valaha regnáló amerikai elnököt.

Mert az elnöki tisztság valójában scak egy pozícióü, egy kirakatbábu szerepe, semmi több.

A szó jelentését illetően lényeget talán a „titkos állam”, „sötét állam” vagy „állam az államban” próbálkozások ragadják meg jobban.

Ez nem holmi összeesküvés, a mély állam jelenlétét sokan alátámasztották már. Ha az USA kormány leáll, akkor ez a mély állam tovább működik, mindezt észrevétlenül teszi.

Valójában ez a mély állam volt az, mely lassan privatizálta Amerika kormányát és intézményeit.A Bloomberg publicistája Eli Lake arra figyelmeztet (https://www.bloomberg.com/view/articles/2017-02-14..., hogy a névtelenség védelméből szelektíven kiszivárogtatni lehallgatott magánbeszélgetéseket olyan képesség, amivel bárkit tönkre lehet tenni, és ez egyenes út a rendőrállamhoz.

Marc Ambinder a Foreign Policy hasábjain pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy a Flynn-ügy ritka betekintést enged a láthatatlan állam (Deep State) működésének titkaiba.

Trump, elnököt rengeteg támadás érte, melyet sokan annak tudtak be, hogy Trump teljesen máshonnan jött.

nem az eddig megszokott amerikai elit tagja, és talán sohasem volt az, mindig is különc volt.

Trump elnök ezért nyilván nem kívánja tétlenül nézni, hogy az ellenállást választó láthatatlan állam egyenként szedje le további embereit, hogy végül ő maga legyen a célpont.

Azonban az egész nem több, mint egy bábjáték. 

Az elnök tudja, hogy hol a helye, és bár azt gondolja, hogy harcot vívhat a mély állammal, valójában a mély állam hatalmasságai - akik megacégek és nagyhatalmú vállalatok mögé bújnak - dróton rángatják őt és az egész amerikai kormányt.ű

Valójában Amerika szisztematikus tönkretétele zajlik mind gazdasági mind szellemi, és nemzettudatosság szempontjából.

A gazdasági tönkretétel már elérte a célját az elmúlt 15 évben, és először a világ történelmében, hamarosan Kína lehet a vezető gazdasági nagyhatalom.

És ez még csak a kezdet... a mély államnak ugyanis komoly tervei vannak Ameirkán kívül is...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika háttérhatalom globális világelit mély állam


Megtekintések száma: 94911

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet