Az Amerikai haditengerészet volt embere szerint ezüst színű korongok, és rejtett bejáratok vannak az Antarktiszon!

2017. november 2., csütörtök




A bennfentes információk szerint titkos ember-földönkívüli kooperáció zajlik egy jég alatti világban.

Brian, az Egyesült Államok Haditengerészetének nyugalmazott fedélzeti mérnöke egészen elképesztő dolgokat mondott arról, hogy mi is zajlik valójában a hó és a vég világában.

Olyan dolgokról tud ugyanis megbízható forrásokból, melyeket megpróbálnak elnyomni.

Egy titkos kooperáció zajlik ugyanis a zord kontinensen. Egy fajok közötti együttműködés. Az emberek és egy földönkívüli faj között.

Brian egy haditengerészeti fedélzeti mérnök volt akkoriban. Az 1983 és az 1997-es év között rengeteg bizarr élménnyel gazdagodott.

Az áruszállító és mentési repülései során többször figyelt meg repülő ezüst korongokat a Transzantarktiszi-hegység körül.

Ő és a legénység is látott egy nagy lyukat a jégen mindössze 8-16 kilométerre a földrajzi Déli-sarktól (rózsaszín kör a térképen), melynek repüléstilalmi zónának kellett volna lennie.

Azonban egy vészhelyzeti orvosi kiürítési helyzet során, amikor beléptek a repüléstilalmi zónába, olyat láttak, amit nem kellett volna: egy feltételezhető bejáratot egy emberi és földönkívüli tudományos kutatóbázisra, melyet a jég alatt hoztak létre.

Többször haladt át egy bizonyos területen, ahol hatalmas bejáratokat látott, és rendszerint efelett tapasztalta a legtöbb bizarr alakú diszkoszt, melyek szokatlan módon a levegőben lebegtek hangtalanul.

Valószínűleg túl sok olyan dolgot látott, amit nem kellett volna, ugyanis néhány alak kereste fel, akik ügynököknek mondták magukat Washingtonból.

Elmondták neki és kollégáinak, hogy jobb lenne, ha nem beszélnének arról, amit a szóban forgó terület felett láttak.

“A pilótánk (légierő parancsnok) fenékbe rúgást kapott, és a csapatunk egy hónapon keresztül nem szállított ellátmányt a Déli-sarkra. Sok más alkalommal láttunk a szokásostól eltérő dolgokat.” – emlékezett vissza Bryan.

Brian jelenleg 59 éves, diplomáját egy iowai egyetemen szerezte repülés karbantartási technológiából és légiközlekedésből. 1977-ben besorozták az Amerikai Haditengerészethez, és húsz évig szolgált 1997-es nyugdíjba vonulásáig. Biztosította számunkra DD-214-es dokumentumait (3) és egyéb igazolást a szolgálatairól, köztük ezt az Antarktisz Szolgálati Medált, melyet 1984 november 20-án kapott.

Alapvetően tehát egy megbízható, elismert szakemberről, egy szavahihető emberről van szó.

Elmondta azt is, hogy hogyan mozogtak az égen az adott terület felett látott objektumok:

“A mozgásuk nagyon – nem akarom azt mondani, hogy szaggatott, de szórványos volt. A csillogó tárgyak, melyekről azt mondanám, hogy a mi magasságunkból kör alakúnak néztek ki, és három, talán négy hegycsúcs közelébe mentek.” – mesélte.

“Aztán ott megálltak. Akkor talán egy vagy két másik odaért, és találkoztak, és aztán elindultak másik irányba. Ez mindig a Transzantarktiszi-hegység fölött volt, Soha nem mentek át a Beardmore-gleccser fölött.”

Azóta is rengeteg különféle információ látott napvilágot arról, hogy milyen titkos projektek és kísérletek, tudományos kutatások folyhatnak a jég felszíne alatt.

Ezek nagy részéről nem tudhat a világ, és a titkosszolgálatok mindent elkövetnek azért, hogy ez így is maradjon…

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 28925





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet