Az Ammons család démoni megszállása: az ügy, amire soha nem találtak magyarázatot

2018. április 22., vasárnap




Csak kérdések maradtak fenn, nyugtalanító kérdések és talányok...

Létezik egy olyan hátborzongató eset, ami akár az X-akták egyik epizódja is lehetne. Azonban az a legfélelmetesebb az egészben, hogy ez egy igaz történt, és ténylegesen megtörtént egy családdal.

Az pedig szinte velőtrázó, hogy azóta sincsenek válaszok arra, hogy pontosan mi történt, csak újabb és újabb kérdések...

Egy paranormális pokoljárás vette kezdetét egy Indianaban, egész pontosan Garyben élő család életében, amikor a házukban különös események vették kezdetüket.

Az egyik helyi médium később kiderítette, hogy közel 200 démoni erő lehet jelen a falak között...

Ammonsék egy átlagos amerikai család. Latoya Ammons 3 gyermekével, valamint édesanyjával élt közös háztartásban. 2011-ben minden megváltozott...

A beköltözés után nem sokkal elkezdődtek a furcsábbnál furcsább események. A decemberi hideg ellenére hatalmas fekete döglegyek kezdtek rajzani a ház körül, ám ez csak a kezdetnek bizonyult, mert onnantól kezdve a házban a megmagyarázhatatlan események mindennapossá váltak.

Az éjszaka közepén folyamatosan különös hangok és hangos léptek zavarták fel a békésen alvó családot - ez rendszerint a pince felől jött. Az ajtók önálló életet éltek, maguktól kinyíltak és bezáródtak, árnyékok tűntek fel a lakás minden pontján. Vizes lábnyomokra a padlón és elviselhetetlen forróságra is volt példa.

Latoya egy alkalommal kisfiát egy szekrényben ülve találta, amint az egy másik „fiúval" beszélgetett.

Volt, hogy láthatatlan erők lökték le a kanapéról, vagy préselték őket a falhoz. A gyermekeket megszállták és sok estben fordult elő, hogy démoni hangokon beszéltek, vagy éppen a falon másztak.

A legbizarrabb esemény 2012. március 10-én történt meg, melynek a náluk vendégeskedők is szemtanúik voltak. A nagymama, Latoya, valamint a vendégek a kislány éktelen sikoltozására lettek figyelmesek. Amit akkor láttak, valószínűleg soha nem felejtik el.

A gyermek az ágy fölött lebegett és csak hosszas küzdelem árán sikerült őt az ágyba kényszeríteni. Ez volt az utolsó csepp a pohárban és Latoya úgy döntött, kezébe veszi az irányítást. Médiumokhoz, és a helyi lelkészhez fordult.

Különféle paranormális médiumok jelentek meg, és az egész ház és a család a sajtó figyelmébe került.

Mindenki azt próbálta meg megfejteni, mi állhat az egész mögött. Bár számtalan ördögűzést végeztek, egyik sem járt eredménynek,a 200 démon nem akart eltávozni.

Eleinte azt gondolták, hogy az anya művel és ő veri is a gyerekeket. Azonban egy ízben a kirendelt szakember durva dolgokat látott.

A pszichológus is tanúja volt a gyerekeket bántó lények támadásainak. Rongybabaként taszigálták őket és a falhoz repítették áldozataikat.

Mivel a médiumok és az ördögűzések sem szabtak gátat a démonok garázdálkodásának, Latoya úgy döntött, hogy elköltöznek. A házba végül soha senki nem mert visszaköltözni, ezért leromboltatták, szó szerint buldózerrel a földdel tették egyenlővé.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek megmagyraázhatatlan rémoni megszállás


Megtekintések száma: 73814





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet