Az angol királyi család előkészítette a harmadik világháborút? II. Erzsébet már a világháborús beszédét is megírta!

2018. május 29., kedd
A sakkbábuk már a helyén vannak. Hamarosan kezdődik a végjáték?

Az angol királyi család készül valamire. Méghozzá arra, hogy előkészítsék az új világrendet, és annak politikai és hadi feltörekvésének pillanatát.

Évtizedek óta zajló lassú folyamat gyümölcse érik most be.

Ez az egész pedig egy hatalmas világháborúban fog majd teljesen kicsúcsosodni.

Köztudott, hogy a királyi család tagja azon szűk pénzügyi elitnek, mely a felső tízezret alkotják a világon. A népesség alig 1%-ba tartoznak, és ez a nagy érdekszféra uralkodik a világ vagyonának közel 100%-a felett.

A világ összes pénze tehát az övék, most pedig politikai hatalomra kívánnak törni egy olyan egységes, egész világot behálózó "államformában", melynek élén ők, a kiválasztottak állnak.

Egyre több támogatója van a drasztikus népességcsökkentésnek a világban. vagy pedig csak arról van szó, hogy sorban fedik fel magukat az Új világrend leendő kormányhatalmának képviselői, ideológiai követői?

Nemrég a Vatikán egyik fő szóvivője is beszélt már arról, hogy túl sokan vagyunk a Földön, és hogy erre valamiféle megoldást kellene találni.

Vilmos herceg is nyilatkozott a közvélemény füle hallatára hasonlót. Elmondta nemrégiben, hogy szerinte túl sokan vagyunk a Földön, és ez kedvezőtlenül hat a bolygó élővilágára és az ökoszisztémára is.

Szerinte sürgősen valamiféle "megoldást" kell találnunk a problémára.

Az Új Világrend megszületése az egyik legutolsó lépés. Először megteremtették a világban hozzá a káoszt, hogy az erre a káoszra adott logikus és megnyiugtató válaszként tudják felmutatni az országok felett álló, rögtün ítélő bíróságot.

Olyna totalitárius diktatúra van kiépülőben, amihez fogható még nem volt a történelemben.

Ez a hatalom nem fog sem vallást, sem ideológiákat, kultúrákat megtűrni önmagában. Egy olyan globális olvasztótégely lesz, mely egy szürke, jól irányítható masszává koholja az embereket.

Már akik a harmadik világégést egyáltalán túlélik, ugyanis a hamarosan Közel-Keletről induló veszedelem célja és fő feladata a korhadó régi világ fölégetése, hogy majd egy ténylegesen ÚJ világrend szülessen.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 24619

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet