Az Anonymus csoport tudja, hogy mit talált az USA kormánya az Antarktisz alatt?

2017. március 24., péntek
Tudják, mi történt a Magasugrás Hadművelet során, melyet 100 évre titkosítottak. Byrd admirális és megmaradt hadereje szanaszét verve tért haza az Antarktiszról. Olyan dolgot láttak, ami egy nagyobb ország elfoglalására is napok alatt képes lenne. Hamarosan ki fognak szivárogtatni mindent?

Tudják, mi történt a Magasugrás Hadművelet során, melyet 100 évre titkosítottak. Byrd admirális és megmaradt hadereje szanaszét verve tért haza az Antarktiszról. Olyan dolgot láttak, ami egy nagyobb ország elfoglalására is napok alatt képes lenne. Hamarosan ki fognak szivárogtatni mindent?

Az Anonymus hacker csoport tudni véli, hogy mi van az Antarktiszon. Legalábbis azt állítják egy figyelmeztető üzenetben.

A hírek szerint több olyan dokumentumhoz is hozzájutottak, melyek bizonyíthatják Amerika katonai ténykedését és jelenlétét az Antarktisz jege alatt, egy titkos komplexumban.

A világ nem tud erről a komplexumról, mert letagadták a létezését, sőt, valójában soha nem is beszéltek róla, vagy hozták szóba.

De kikről is van szó, és miért pont most? Nos, az Anonymus egy hackercsoport, amelynek tagjai között idősek és fiatalok is megtalálhatók. A csoport tagjai Guy Fawkes álarcot használnak, ami a csoport jelképe is. Egyes feltételezések szerint köze lehet az Anonymus mostani akciójához annak a ténynek is, miszerint a kormány nagy ufókkal kapcsolatos bejelentésre készül 60 napon belül.

Szerintük valami elképesztően nagydolog folyik az Antarktiszon, amiről az egész világnak kötelessége van tudni.

Korábban az Anonymus már többször követett el sikeres hackertámadást egyes szervezetek ellen, de volt, hogy a kormányok ellen is. Ezek alkalmával sokszor igen értékes, és kényes adatokat, dokumentumokat szereztek meg.

Hogy milyen nagy erejű hatalomról beszélünk, jól példázza, hogy 2012-ben az FBI és a Scotland Yard egy zárt konferenciát tartott. A téma: hogyan lehetne az Anonymoust megsemmisíteni? A projektbe baki csúszott: a hackerek lehallgatták a hívást és feltöltötték a YouTube-ra.

Most az Anonymus nem kisebb titokkal állt elő, mint azzal, hogy tudja, miért titkolózik Amerika ennyire az Antarktisszal kapcsolatban.

A hackercsoport szerint az Operation Highjump - azaz Magasugrás Hadművelet - mely során Byrd admirális kezébe adnak minden létező amerikai fegyvert, és az akkor elérheti haditechnika krémjét, és elindulnak egy titkos expedícióra a déli-sarkra.

Senki sem tudja, pontosan mi célból, csak annyit tudni, hogy tudományos okok voltak ezek. Azonban feltehetjük a kérdést, miért voltak így felszerelkezve egy olyan időszakban (1947-ben) amikor a nagyhatalmak is komoly lábadozásokban voltak még a háborúkat követően.

Később Byrd admirális és megmaradt hadereje szanaszét verve tért haza. Olyan dolgot láttak, ami egy nagyobb ország elfoglalására is napok alatt képes lenne.

A Magasugrás Hadműveletet rejtélyes módon 100 évre titkosították, holott állítólag csak kutatni mentek. Az Anonymus által megkaparintott fájlok és akták között sok olyan jelentés szerepelt, melyek szerint 1983 és 1997 között a Déli-sarkon kutató tudósok többször láttak az égen repülni különféle korong alakú tárgyakat, melyeket eleinte a levegőből ledobott rakománynak néztek.

Csak később kezdtek el gyanakodni, hogy itt valami másról lehet szó, mert soha nem láttak egyetlen repülőgépet sem a közelben.

Ez még nem minden. A kutatók látták azt is, hogy ezek a valamik mindig közeli hegyek közé szállnak le, egy ízben pedig tanúi voltak, ahogyan egy nagy lyuk nyílt az egyik no fly zónában, ahová sem repülőgépeket, sem embereket nem engednek be valamilyen rejtélyes oknál fogva.

Voltak olyan túlzottan kíváncsi kutatók, akiknek örökre nyomuk veszett, mert bemerészkedtek a tiltott zónába, és soha nem kerültek elő, de még a testük sem lett meg.

Az Anonymus szerint egyértelműen idegenekre utaló bizonyítékokat tartalmaz az Operation Highjump anyag, melyet a következő évszázadig titkosítottak. Egy idegen lényekkel együtt dolgozó emberekből álló hatalmas kutatóbázis van mélyen az Antarktisz jege alatt.

A Déli-sark eredetileg egy elveszett kontinens volt, egy ősi idegen civilizáció bölcsője, akik végül a bolygón maradtak, és mélyen a jég alatt hoztak létre egy kolóniát.

Először a németek találhattak rájuk, később pedig az amerikaiak, akikkel szövetséget kötöttek, és egy intergalaktikus bázist létesítettek mélyen az Antarktisz belsejében, ahol különféle technológiai és katonai kutatások folynak.

Innen származik napjaink technológiája, és a térhajtómű első prototípusához ötletet adó számítások.

Hamarosan mindent boríthat a hackerszervezet? Állításuk szerint ugyanis rengeteg olyan bizonyíték van a birtokukban, amik alátámasztják azt, amit ők, és rengetegen állítottak már korábban is: hogy az Antarktisz egy elveszett civilizáció titkos menedéke, és egy bázis rejtekhelye.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények nácik titkos katonai bázis


Megtekintések száma: 112845

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet