Az Anonymus megdöbbentő dolgot bizonyító NASA dokumentumokat tett közzé!

2017. május 15., hétfő




A NASA talán legtitkosabb rejtett projektjéről szóló dokumentumokra derült fény.

Az Anonymus hackercsoport újra hallatott magáról. most azonban olyan dokumentumokat hoztak nyilvánosságra, mely a NASA számára lehet nagyon kellemetlen.

Ugyanis az Anonymus a NASA szervezreire betörve számtalan olyan dolgot látott, ami talán teljesen megváltoztatná az emberek az űrügynökségbe vetett hitét, és nem utolsó sorban a földönkívüli élethez, illetve annak létezéséhez való hozzáállását.

Azonban amit most találtak, az minden eddiginél kompromittálóbb.

Ugyanis arra találtak bizonyítékokat, hogy a NASA is nyakig benne lehet egy globális tervezetben, mely az utóbbi évek egyik legnagyobb összeesküvés elméletként van számon tartva.

Arról van szó, hogy az Anonymus hackercsoport tagjai a NASA szervereken kutakodva olyan naplóbejegyzésekre bukkantak, melyek arra utalnak, hogy a NASA bizony több technológiai szerkezettel segített egy titkos időjárás befolyásoló kísérletsorozatot.

Ez a kísérletsorozat több évtizede zajlik, és az elmúlt években, komoly iramban felgyorsultak körülötte az események.

Vagyis a NASA és a HAARP szálai összeérnek.

Ezt ugyan korábban több összeesküvés elmélet is felvetette, de most először találtak rá konkrét bizonyítékot. Az Anonymus által közzétett dokumentumok igen beszédesek. 275 Gigabájt adatot tettek nyilvánossá, amiben 631 repülőgép, és radar, valamit 2143 repülőbejegyzés, napló olvasható.

A NASA emberei nem kommentálták a hírt. Feltehetőleg hallgatni fognak, mint azt már oly sokszor tették más esetek kapcsán.

A NASA és a HAARP összefonódása bizonyítja ugyanakkor a Kék sugár hadművelet létét is. Ez a hadművelet arról szól majd a jövőben, hogy egy titkos, globális akció kertében hologramokkal érik el, hogy az emberek Jézus második eljövetelének hamis illúziójában részesüljenek.

Ily módon egyetlen egységben tudnák összekovácsolni a világ polgárait, a nemzeteket, és a vallásokat is, megágyazva az Új világrend, és a totalitárius világhatalom korának.

OSZD MEG másokkal is!

nasa összeesküvés titkos katonai projektek második eljövetel titkos katonai programok chemtrail


Megtekintések száma: 127867





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet