Az Antarktisz nem más, mint egy hatalmas éghajlat befolyásoló "fegyver"?

2021. augusztus 14., szombat




Sokkoló elmélet látott napvilágot a déli sarkról.

Az Antarktisz mindig is az egyik legrejtélyesebb kontinens volt a Földön. Misztikumát talán az adja, hogy a felszínének nagy részét jég borítja, és az írott történelem soha nem emlékezett meg róla, hogy eredetileg milyen lehetett egykoron.

Az Antarktiszt ugyanis nem mindig borította jég. Nagyon sokáig egy sokkal melegebb éghajlat uralkodott rajta, hatalmas zöld területekkel, gazdag növény, és állatvilággal.

A történelem folyamán rengeteg törekvés volt arra, hogy egyes nemzetek teljesen kisajátítsák a kontinenst.

Hiszen remek, hely. Gondoljunk csak bele. Távol van mindentől, és mindenkitől, és a jég alatt olyan komplexumokat lehet létrehozni, melyekről a világ nem is tudhat.

És ez talán így is van, egy új elmélet szerint, mely ugyanis azt állítja, hogy az Antarktisz egy része alatt, mélyen a jégbe zárva egy olyan több kilométeres komplexum működik, mely a globális időjárást befolyásolja.

A dologban lehet valami, ugyanis egyes történelmileg igazolható momentumok alátámasztani vélik, hogy lehet valamiféle aktivitás a déli sarkon.

1963 augusztusában például nukleáris fegyverek kilövését észlelték, közvetlenül a déli sark felett. A későbbi vizsgálatok és a radarok szerint a kilőtt bomba, vagy töltet nem csapódott be sehová a Földön.

Ez pedig arra utalt, hogy a robbanás valahol az űrben következhetett be, vagy a Föld felső légkörében, a sztratoszférában.

Köze lehet a HAARP működéséhez is. Sőt, talán a HAARP rendszer egyfajta előfutára volt, később pedig egy második bástyája az időjárás befolyásoló szupertitkos programnak.

Amerika ugyanis nagyon régóta kísérletezik azzal - persze titokban - hogy képes legyen az időjárást totális kontroll alá hajtani. Rengeteg a sztratoszférába, vagy az ionoszférába küldött töltetet robbantottak fel annak érdekében, hogy képesek legyenek kémiai változásokat elérni a Föld légkörében.

Ha ez így van, elképzelhető, hogy a napjainkban tapasztalható globális felmelegedés is ezeknek az időjárás befolyásoló kémiai kísérleteknek köszönhető.

Az Antarktisz alatti komplexum még ma is létezik, és üzemel.

Egy másik elméletre is kitér az elmélet, miszerint azért robbanthattak az űrben atombombákat, mert így egy radioaktív felhőt képezhettek a Föld egy része körül, ami megakadályozta a különféle rádióadások terjedését.

Így blokkolni tudták a hidegháború időszaka alatt a kommunikációkat.

Ma is rengeteg az aktivitás az Antarktiszon. Különféle fényjelenségek, villanások, azonosítatlan objektumok tűnnek fel a közelben, látszólag minden magyarázat nélkül, melyek egy része talán szintén a titkos időjárás befolyásoló programhoz köthető.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés titkos katonai projektek titkos katonai kísérletek titkos katonai technológia titkos katonai bázisok eltitkolt tények titkos katonai programok


Megtekintések száma: 111376





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet