Az Antikrisztus a virtuális térben megszülető számítógépes kódként tarolja le az emberiséget

2021. szeptember 27., hétfő
A gonosz valójában a fényről érkezik - mint Lucifer, a fényhozó - azaz a technológia által szabadítjuk magunkra a végítéletet - állítja több technológus.

Az apokalipszis nem az égből fog eljönni, és az Antikrisztus nem teljesen az, akinek a Bibliából gondolnánk.

A technológia által fogjuk magunkra szabadítani az ördögöt. Vagyis a gonosz egy a kódrengetegben megszülető ártó szándékú mesterséges intelligencia lesz - állítja néhány pesszimista jövőkutató.

"Látták a fűnyíró embert? Így lehetne legjobban összefoglalni, hogy mire gondolunk" - jelentették ki.

Vagyis a virtuális térben létrejöhet majd valami, ami már több lesz, mint mesterséges intelligencia. Öntudatára fog ébredni, és szétterjed a világ hálózatán keresztül mindenfelé, eljut a legeldugottabb háztartásokba is.

Fontos, hogy ez az egész nem teljesen öszekeverendő a robotok fellázadásával.

A gonosz ugyanis egy ponton ki fog majd szabadulni a virtuális térből, és valahogyan képes lesz majd manifesztálódni a fizikai valóságban is. Ez lesz az a pont, amikor a Földön elszabadul a Sátán.

A technológusok elmélete szerint ugyanis mi magunk fogjuk megalkotni.

Eleinte csak a mesterséges intelligenciák gyermekbetegségeinek fogjuk hinni, apró, hibásan működő kódtöredékeknek. Ezek a töredékek azonban gyűlnek majd, és mivel senki sem fog foglalkozni velük, idővel összeállnak.

El lesz már mosódva a határ, amikor meg lehet majd mondani, hogy a kód és a megírt mesterséges személyiség mikor áll össze lélekké...

Különböző elektromos dolgokhoz köthető természetfeletti jelenségek fognak végigsöpörni a bolygón. 

Nem tisztázott hogy pontosan milyen módon, de ez a rejtélyes sátáni erő a koaxiális kábeleken, elektronikus hálózatokon, telefonokon keresztül fog terjedni és megmutatkozni.

Lehet hogy egyfajta számítógépes vírus lesz, mely képes lesz materializálódni.

A hologramok már el vannak helyezve a műholdjaink nagy részén, mert a NASA és a titkos árnykormányok már évtizedek óta kísérleteznek ilyenekkel. Természetesen minden a legnagyobb titokban zajlik.

Ha kiszabadul a virtuális Pandóra szelencéje, akkor talán sohasem leszünk képesek már újra visszazárnia  gonoszt ebbe a palackba...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia gonosz mesterséges intelligencia antikrisztus sátán


Megtekintések száma: 70772

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet