Az Anunnaki kód: ősi idegenek gyarmata voltunk? Ez a teljes igazság?

2023. június 25., vasárnap




Egykor óriások jártak a Földön, a sumerok pedig égi istenekkel éltek együtt a paleoasztronautika hívei. Tényleg ők, azaz a földönkívüliek változtatták meg az emberiség sorsát?

Az emberi lény merőben eltérő evolúciós életutat - már ha volt egyáltalán evolúció - járt be, mint más lények. Nem véletlen, hogy nagyon sokan úgy gondolják, hogy az embernek nem is lenne szabad léteznie ezen a bolygón.

Az emberiség genetikai génállományában benne lévő kód, mely nagy része megfejthetetlen, azaz idegen eredetű, arra utal, hogy valahol a kozmosz egy távoli világában hozhattak létre minket.

Vagy legalábbis valamiféle kozmikus vér csörgedezik bennünk. A múlt nagyon sötét, és misztikus, és még ma sem ismerjük teljesen.

Az azonban bizonyos a paleoasztronautika hívei szerint, hogy rengeteg ősi óriás élt itt a Földön, és a sumerok virágzó civilizációja az égi jövevényeknek köszönhető, akik nem csak utat mutattak nekünk, de ősi tudást is a birtokunkba adtak.

Az egész a sumerokkal kezdődhetett. Ők lehettek az első civilizáció, akikkel kapcsolatba léptek az égből lelátogató istenek, akik valójában idegen hajótöröttek lehettek, de az is lehet, hogy szándékosan kötöttek ki a bolygónkon.

Mivel menedéket nyújtottunk nekik, cserébe megmutatták, hogy hogyan lehet gyorsan fejlődni, és virágzó társadalmakat építeni a semmiből.

Állítólag az öntözéses földművelés rendszerének alapjait ők mutatták meg nekünk.

Számos sumer agyagtábla, és egyéb tárgy került már elő a történelem során, melyek beszámolnak ezekről az istenekről. A történelem előtti időkből származó dokumentumokat, régészeti leleteket aztán idővel elkezdték szisztematikusan megsemmisíteni, sokszor szervezett módon, ügynökök, jól öltözött csoportok hatoltak be az egyes múzeumokba, és vittek el különleges engedélyeket lobogtatva olyan leleteket, melyek egyértelmű utalást tettek egy ősi szupertechnológiára.

A sumer mitológiában ezeket az isteni lényeket Anunnakiknak hívták. A nevük sokat mondó volt, ugyanis az An, az ég istenének nevéből származik, jelentése „égi vér(ből)”.

Nem tiszta még ma sem, hogy az Anunnakik pontosan hányan lehettek, vagy az emberi értelmezés szerint milyen földönkívüli csoportra használták ezt a nevet.

Vannak, akik szerint az óbabiloni korszakban az igigi istenek a tíz nagy égi istent jelentették, az újbabiloni korra viszont már az összes égi istent.

Hogy az Anunnakik segítettek-e rajtunk, vagy sem, arról az idő távlatában már megoszlanak a vélemények, ugyanis számos olyan forrás létezik, ami gonosz lényekként említi őket. A legvalószínűbb az, hogy volt egy gonosz csoportjuk is, mely az emberiséget gyakorlatilag a saját gyarmatának tekintette, és itt szerettek volna maradni a Földön.

Elvégre csak hasznuk származott abból, hogy az ilyen-olyan modern technológiákra betanított emberek - amiket egyébként ők kreáltak saját genetikai kódjuk majmokkal való keresztezésével - kiszolgálták őket, és tisztelték az égből érkezetteket.

Egyes legendák szerint az egész úgy történt, hogy az Anunnakik egy kisebb csoportja megelégelte, hogy kihasználják az emberiséget, akikben akkorra már bizonyos mértékben Anunnaki vér csörgedezett.

Egy háborút követően elérték azt, hogy az Anunnaki kolónia fogja magát, és tovább álljon, békén hagyva az emberiséget. Ennek azonban az volt az ára, hogy magunkra hagytak minket, hogy fejlődjünk a saját fejlődési ütemünkben.

Néhányuk azonban különféle technológiai leírásokat hagyott hátra, melyekkel az ókori egyiptomiak is képesek voltak piramisokat építeni, és köveket megolvasztani, megmunkálni.

Hogy valóban gyarmat voltunk-e, ennyi idő távlatából nem lehet biztosra megmondani. De ha igaz az, amit a paleoasztronauta elmélet hívei állítanak, akkor egy napon az Anunnakik még vissza fognak térni, hogy elvegyék azt, ami az övék.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás anunnakik


Megtekintések száma: 251593





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet