Az Anunnakik a Földön: ez történt az özönvíz utáni időkben, erről hallgat a mainstream régészet!

2023. június 23., péntek




Az özönvíz utáni idők megdöbbentő története...

Előző cikkünkben közzétettük, hogy milyen átfogó idővonalat alkottak a régészek és történészek, akik hisznek abban, hogy az Anunnakik egykoron rendszeresen látogatták bolygónkat.

Az özönvíz előtti időszakban aranyat jöttek kitermelni a bolygónkra, hogy haldokló planétájukat, a Nibirut megmentsék vele. Később létrehozták a rabszolgaként tartott embert, majd az emberiség fellázadt.

Végül pedig távoztak a csillagok közé, legalábbis az Anunnakik egy jelentős része.

11.000 évvel ezelőtt

Enki megszegi az esküjét, és utasítja Noét, hogy építsen egy bárkát, mert hamarosan özönvíz közeleg. Az Anunnakik a távolból figyelik, egy Föld körüli pályára állított űrközpontból, ahogyan a Földet elárasztja a víz.

10.500 évvel ezelőtt

Noé leszármazottai több területen is elkezdik belépesíteni az új világot. Az egyik régióban lakhatóvá teszik Mezopotámiát, Enki pedig a Nílus völgyét sajátítja ki. A sínai félszigeten pedig egy ősi Anunnaki csillagközi repülőtér létesül.

9.780 évvel ezelőtt

Marduk, Enki elsőszülött fia dominanciát szerez Egyiptomban. Legalább annyira tisztelik, mint Ozirziszt és Széthet.

9.330 évvel ezelőtt

Széth felszabadítja Oziriszt, és teljes hatalmat kap a Nílus völgye felett.

8.970 évvel ezelőtt

Hórusz egyfajta atyja általi bosszúból kirobbantja az első nagy piramisháborút. Széthnek sikerül elmenekülnie, majd Ázsiába távozik.

8.670 évvel ezelőtt

Enki leszármazottaival - akik kezében van akkoriban az összes űrkikötő, és flotta nagy része - szemben áll egy csoport. Ők robbantják ki végül a második nagy piramis háborút. Végül a győzedelmeskedő Ninurta kiüríti Gizai Nagy piramis belsejét, és az ott lévő technológiai eszközöket elszállíttatja a bolygóról.

Végül Ninhursag egy űrkonferenciát szervez az Anunnakik fő vezetőivel. Megállapodnak abban, hogy a Föld egyes fennhatóságait újra fel kell osztani. Ekkor kerül Egyiptom jelentős területe Thoth kezébe.

8.500 évvel ezelőtt

Az Anunnakik létrehoznak több különféle őrhelyet, melyeken keresztül ki lehet jutni a világűrbe. Az egyik ilyet Jerikóban hozzák létre.

7.400 évvel ezelőtt

Elkezdődik a neolitikus korszak, és az ember és az Anunnakik egyfajta békét kötnek egymással véglegesen. Ennek fényében az Anunnakik technológiai tudásukból nyújtanak át morzsákat az emberiségnek.

3.800 évvel ezelőtt

Nagymértékű városiasodás jelentkezik a sumer birodalomban, miközben az Anunnakik helyreállítanak, és újra benépesítenek két korábban kiürített várost, Edidut és Nippurt.

Az ősi Anunnaki, Anu ismét a Földre látogat, a tiszteletére pedig egy gigantikus várost építenek meg, melyet Uruknak hívnak. Ezzel veszi kezdetét a Földi királyságok kora.

Ennek a kornak az idővonaláról egy következő cikkünkben számolunk be hamarosan!

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás anunnakik


Megtekintések száma: 268132





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet