Az Anunnakik végső terve az emberiséggel: ez lehet a fajunk végzete?

2023. június 19., hétfő




Ők építették a világunkat, és hoztak létre minket. De vajon mi volt az eredeti tervük, mielőtt fellázadtunk ellenük, és visszatérhetnek-e valaha? Sumer agyagtáblák rejthetik a végső igazságot.

Mára már teljesen egyértelművé vált, hogy a sumerok által készített ékírás, és használt matematika olyan fejlett volt, hogy bizonyos értelemben még a mai modern matematikát is lepipálta.

Ez pedig - valamint a tény, hogy a sumer civilizáció építészete hatalmas mérnöki bravúrokkal volt tele - magával vonja a gyanút, hogy eme civilizáció ősi tudást birtokolt, melyet az égből érkezettek adtak át a számukra.

Az Anunnakik teremtették eredetileg az emberiséget a saját genetikai kódjuk felhasználásával. Erre számtalan genetikai bizonyíték van, többek között az, hogy egyes szakaszai az emberi genomnak teljesen értelmezhetetlen, és nem hasonlít egyetlen földi élőlényéhez sem.

A másik az eszközhasználat. Csak az ember képes rá ilyen komplex módon.

Az agykapacitásunk pedig máig tisztázatlan okokból indult robbanásszerű fejlőésnek a múltban. Miért nem a majmokkal történt ez? Miért pont velünk?

Sokak szerint EZ az isteni, pontosabban földönkívüli beavatkozás nyoma és bizonyítéka...

Az Anunnakiknak óriási hatalma volt az emberiség felett. Saját termékeik, rabszolgáik voltunk. Óriási királyságokat hoztak létre a bolygó egyes régióiban, akik 240.000 éven át uralkodtak, és kordában tartották a fajunkat, mialatt a Földet teljesen kiszipolyozták aranykészleteiből.

Az aranyra a saját fajuk fennmaradása miatt volt szükségük.

A sumer és babilóniai mitológia is gyakran említi az égi isteneket, az Anunnakikat. Ezekre a lényekre azt hitték, hogy emberek, de isteni tulajdonságokkal, míg mások úgy vélték, istenek, mivel képesek voltak felszállni a fellegek közé, különféle repülő szerkezeteken keresztül.

Gigantikus ősi bányákban dolgoztatták az embereket, akik több évezred múlva maguktól elkezdtek fellázadni, akárcsak több Anunnaki csoport is, akik független jogokat akartak nekünk, mivel mi is ugyanolyan gondolkodó lények voltunk, és nem tetszett mindenkinek az, hogy az Anunnaki vezetők teljhatalmú urakként tetszelegnek.

A függetlenséget végül mellénk állva sikerült kiharcolniuk, majd az Anunnakik egy része száműzve lett a Földre, majd a kolónia tovább állt.

Az idegenek beházasodtak az emberek közé, így jöttek létre a gigantizmus jeleit mutatóm óriások, más néven nefilimek is, melyekről a Biblia maga is megemlékezik.

Azóta eltelt több ezer év, és mindenki azon tűnődik, vajon teremtőink, az önző földönkívüli sáskaszerű lények visszatérnek-e valaha. És ha igen, mi is lesz pontosan az emberiség sorsa.

Ugyanis arra mérget vehetünk, hogy nem hagytak örökre magunkra.

Előbb-utóbb eljönnek, és egyesek szerint az lesz a végső céljuk, hogy visszavegyék a Földet, melyet egykoron uraltak, és újra földönkívüli királyságok hatalma alatt éljenek az emberek.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás anunnakik


Megtekintések száma: 173363





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet