Az atlantiszi gyűrű mágikus erővel bírt, extraszensz képességek birtokába kerülhet a gazdája!

2019. november 9., szombat
A tudósok és régészek is alig tudják magyarázni...

A rajta talált minták és "kódok" ugyanis felhasználhatók más gyűrűkhöz is, így azóta számtalan atlantiszi gyűrűt készíttettak már, egyesek pedig a hétköznapok során is hordják.

A gyűrű által adott erő és különleges extraszensz képessége az, amit a tudomány mai napig nem tud megmagyarázni.

A gyűrű megmagyarázhatatlan érintetlenséget biztosít viselőjének, védi minden formájú külső agresszió ellen.

- írja a Titokterminál.com.

Ennek oka a bizonyos kiváltságos formák által sugárzott, nagyon nehezen (vagy egyáltalán nem) áthatolható védőburok.

A külső agresszión kívül a gyűrű védi viselőjét olyan diszharmonizáló befolyásoktól, amely tudatosan vagy nem, saját belső energiáink megzavarásából fakad.Más szóval, szabályozza saját energiamezőnket, melynek maga a gyűrű is része. A gyűrű második fontos tulajdonsága a gyógyítás.

A test energetikai egyensúlyt állítja helyre, viselése közben kiegyenlítődik az aura.

A harmadik tulajdonsága az intuíció és az érzékszerveken túli érzékelés megerősítése. A gyűrű viselője érzékennyé válik bizonyos hatásokra és üzenetekre, melyeket másképpen nem tudott volna érzékelni.

A kutatók egyfajta antennához hasonlítják a gyűrűt, amely érzékennyé teszi viselőjét a "finom" üzenetekre, illetve segít felfedni parajelenségbeli képességeiket.

Rogger de Lafforest szerint Jua, a főpap (akinek a sírjában találtak rá a gyűrűre) egyfajta különleges, vezeték nélküli telefonként használta gyűrűjét, hogy a beavatottakkal tartani tudja a kapcsolatot.

A fáraók papjai - az atlantisziak misztikus titkainak örökösei - olyan hihetetlen módszereket ismertek, amelyeket a modern tudomány csak most kezd felfedezni.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál.com


Megtekintések száma: 35773

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet