Az atomháború közvetlen előjele? Phenjant teljesen kiürítették?

2017. szeptember 10., vasárnap
Egy drónfelvételen úgy tűnik, mintha a város teljesen ki lenen ürítve. Észak-Korea vezetősége már felkészült egy esetleges harmadik világégésre?

Újabb komoly bizonyíték áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy az észak-koreai diktátor, Kim Dzsongun egy esetleges atomháborúra készül?

Többen ezt állítják, ugyanis az egyik friss drónfelvételen - mely Észak-Korea ékkövéről, és mesés városáról készült - az látszik, hogy Phenjan teljesen ki van halva.

Sehol sem látni egyetlen mozgó járművet sem, sem pedig embereket, járókelőket, noha korábbi felvételeken hemzsegtek az ilyen elemek.

Mintha csak egy kísértetváros lenne, melyet már rég evakuáltak. A felvétel közepén ugyan feltűnik néhány kósza jármű, de nincs meg a megszokott forgalom.

És egyesek szerint talán éppen ez a helyzet! Vagy talán Phenjan tényleg mindig nagyjából ilyen üres lenne?

Egyesek szerint nem véletlen, és a fővárost és annak teljes lakosságát azért ürítették ki, mert a vezetőség egy esetleges nukleáris atomcsapásra készül a világ ellen.

A lehetséges célpontok között van Amerika, Japán, Dél-Korea, de még Kína is.

Ha meghúzzák ezt a képzeletbeli ravaszt, akkor könnyen és igen hamar ellencsapást kaphat a főváros, egy hatalmas rakétatámadás keretében. Ezt megelőzve üríthették volna ki a várost?

Ha megnézzük a korábbi a városról és az utcákról készült madártávlati képeket, midig nyüzsgő tömeget látunk, és hatalmas, gyakorlatozó haderőket.

Egy Orosz hírügynökség is arról számolt be, hogy Kim Dzsongun elrendelhet egy nagyobb volumenű evakuációt, mely 600.000 ember kitelepítéséről szólhat.

Egy másik elképzelés szerint Trump legutóbbi Észak-Koreával kapcsolatos fenyegetése válthatta ki az evakuációt.

Megint mások pedig úgy vélik, szó sincs evakuációról, pusztán arról, hogy a városban most a szokottnál is gyérebb volt a forgalom, és egyszerűen nem látni járókelőket rajta, ezért tűnik üresnek.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr észak-korea


Megtekintések száma: 200417

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet