Az azték és egyiptomi uralkodók királyi vérvonala földönkívüliekből állt?

2021. május 26., szerda




Földönkívüli uralkodók irányíthatták az azték birodalmat.

Az egyiptomi fáraók, és az aztékok uralkodók bizonyos aspektusaiban rengeteg közös vonás van. Az Egyiptomban uralkodó személyek közül többeknek megtalálták már napjaink a múmiáit, és nem egyről röntgenfelvétel is készült.

Többek között Tutanhamon fejformája vált érdekesség a tudósok és antropológusok számára. A koponya alakja ugyanis enyhén hosszúkás.

Az elnyújtott koponyának a rejtélye számos kultúrában felfedezhető, így a perui vagy az inka múmiák esetében is.

Azonban azt többször bebizonyították már, hogy ezen elnyújtott koponyák nem mindegyike származhatott szándékos deformálástól. Voltak, akik genetikailag születtek így. Ez pedig rengeteg kérdést vet fel a fáraók és az azték uralkodók eredete kapcsán.

Az ovális fejet főleg egyes fáraók esetében ábrázolták több műalkotáson, és szobron.

Ez nem lehetett véletlen, evolúciósan pedig még kevésbé magyarázható, mint ahogyan azt egyes tudományos ismeretterjesztő csatornák és csoportok terjesztik, hogy népszerűsítsék az evolúció elméletét.

Ezek az uralkodók, akárcsak az azték uralkodók, máshogy néztek ki, mint az emberek. gyakran magasabbak voltak, és kék szemük, szinte hófehér bőrük volt.

Az azték ősi írások is beszámoltak róla, hogy voltak olyan uralkodók a sorban, akiknek a bőre a fehér selyemhez hasonított, és a szakálluk is hófehér volt, és mélykék szemeik voltak.

Vannak olyan nézetek is, miszerint a hosszúkás koponya nem minden esetben jelentett idegen eredete. A Nazca-vonalakat is építő kultúra csak részben rendelkezhetett idegen genetikai kódszármazékokkal.

Voltak olyan népcsoportok is, akik szándékosan deformálták el a koponyájukat, hogy az általuk tisztelt, az égből származó és alászálló istenekre hasonlítsanak.

Ezek alapján a paleoasztronautika hívei szerint nagyban valószínűsíthető, hogy nem csak az egyiptomi fáraók, de az azték uralkodók vérében is volt földönkívüli szegmens. Vagyis ezek az uralkodók földönkívüliek voltak.

Ember-idegen hibridek, melyek inkább emberi tulajdonságokkal rendelkeztek, de megvoltak az úgynevezett "isteni" képességeik, és kivételesen jó génállomány birtokában voltak.

Ez magyarázza meg azt is, hogy a királyi, és uralkodói családok miért vigyáztak ennyire a vérvonal tisztaságára, és sokszor miért öröklés útján kerültek hatalomra. Ahol pedig nem öröklés következtében lett uralkodó egy személy, feltehetően más, kozmikus eredettel rendelkezett, csillagközi feljebb menőkkel.

Ezek a hibridek vezették és uralták az emberi kultúrákat, mint egyfajta kinevezett helytartó az istenek és emberek közé.

Szinte kivétel nélkül a birtokában voltak olyan tudásnak, mely előbbre vitte a népüket, és némelyikük még komoly látomások formájában is képes volt predesztinálni a jövőt.

Sokak szerint tehát ezek az uralkodók egy ősi idegen faj és az ember vérvonalát vitték tovább. Kiváltságosok és különlegesek voltak, ősi tudást hordoztak, és adtak tovább utódaiknak, hogy az emberiségre végül örökül hagyják…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek földönkívüliek ősi tudás ősi idgeenek


Megtekintések száma: 151697





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet