​„Az egész gyerekkorom egy hazugság volt” - durva elmélet terjed Az oroszlánkirályról

2022. március 21., hétfő




Mi történt Mufasával, miután agyontaposta a gnúcsorda? Egy srác megdöbbentő teóriával állt elő a TikTokon.

Meglehetősen durva elmélet kapott szárnyra Az oroszlánkirály című rajzfilmmel kapcsolatban a közösségi médiában. Egy TikTok-felhasználó szerint ugyanis lehetséges, hogy miután Mufasa meghalt, Zordon megette a holttestét - számolt be róla a Daily Mail.

Egy Christian Jones nevű fiú készített egy videót arról, hogy szerinte furcsa, hogy nem derült ki, mi lett Mufasa holttestével.

A legutolsó jelenet, amiben láthatjuk az állatok királyát az, amikor a kis Simba odamegy a földön fekvő, halott apjához és konstatálja, hogy sajnos nem élte túl azt, hogy agyontaposta a gnúcsorda.

A tiktokos azt feltételezte, hogy esetleg valamilyen állat elfogyasztotta az oroszlánkirály holttestét, de mint az a Google-kereséseiből kiderült, semmilyen állat, még a hiénák sem esznek oroszlánt. A ragadozóknál viszont szokás, hogy felfalják az elpusztult riválisukat, hogy ezzel demonstrálják a dominanciájukat. Ez tehát az oroszlánoknál is előfordulhat.

Az oroszlánkirályban pedig van egy jelenet, amiben Zordon jókedvűen játszadozik egy koponyával a barlangjában, ahol csontok is hevernek a földön.

A srác ezután rákeresett arra a Google-ben, hogy hogy néz ki az oroszlánok koponyája, és meglepő hasonlóságot lát a rajzfilmben látott koponyával.

Ezzel pedig arra utal, hogy lehetséges, hogy a Zordonnál lévő csontok Mufasa maradványai, vagyis a gonosz testvér megehette bátyját a halála után.

Christian videóját rengetegen megnézték már, a TikTokon több mint 200 ezren megosztották, 2,4 millióan lájkolták és 56 ezer kommentet írtak hozzá, aztán a Twitteren is futótűzként kezdett terjedni.

Az oroszlánkirály az egyik legikonikusabb Disney-film, amit rengetegen láttak gyerekként, az egyik legemlékezetesebb és legszomorúbb jelenete pedig egyértelműen Mufasa halála, így nem meglepő, hogy sokakat érzékenyen érintett ez a bizarr elmélet. A kommentek alapján pedig a többség hisz is benne.

"Még sosem döbbentem meg ennyire."

"Zordon gonosz. Tuti, hogy ezt tette. Bármilyen gaztettre képes."

"Zordon már hivatalosan is a leggonoszabb rajzfilmes karakter."

"Úristen, most még jobban utálom Zordont."

"Az egész gyerekkorom egy hazugság volt."


Megtekintések száma: 6256





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet