Az egész netet sokkolta az archív felvétel egy valódi démoni megszállásról!

2019. január 31., csütörtök
A 46 éves filmtekercsek egy padláson találta meg az újonnan beköltöző tulajdonos. Bár meg se találta volna... a felvételt szakértők elemzik, hogy kiderítsék, mi történt!

A Vatikán egy korábban titokban tartott, teljes mértékben eltusolt ügyéről lehet szó annak a videónak a kapcsán, mely nemrég tűnt fel az interneten, és ami most rengeteg embert lázban tart?

Mondhatjuk, hogy az egész világot sokkolták a látottak.

A videó ugyanis rendkívül ijesztő.

Az eredeti archív anyag feltöltője egy Cody nevű illető, aki elmondta, hogy nemrég új házba költöztek, és ott egyik nap a padláson kutatva talált rá egy 8 mm-es filmtekercsre.

Mivel nem tudta mi van rajta, és hajtotta őt a kíváncsiság, megtalálta a módját a felvételek lejátszásának.

Bár ne tette volna...

A saját elmondása szerint ugyanis oylan dolgot látott rajta, ami örökre bele fog égni a retinájába, és napokig nem volt képes aludni miatta.

A videón egy démoni megszállás alatt lévő férfit látni. Legalábbis aki megnézi, az leginkább így tudná jellemezni a látottakat, melyek rendkívül felkavaróak.

A felvételről ezzel egy időben az a hírt is elkezdett terjedni, hogy a Vatikán egy korábban eltusolt ügyének bizonyítéka lehet.

Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem cáfolta a Vatikán.

Nem tudni, hogy a felvételen látható férfi kicsoda lehet, feltehetően az előző lakók valamelyike, de az sem kizárt, hogy a ház eredeti tulajdonosai, felmenői között volt egy ördögűző pap, és így kerülhettek a bizarr filmtekercsek a padlásra.

Sokan a démoni megszállás megdönthetetlen bizonyítékának tartják a videót, ami egyúttal választ ad a gonosz létezésére is itt a Földön.

Mások egy ügye,s manipulált trükkfelvételt látnak az egészben.

Egy biztos: a filmtekercset megtaláló esküszik rá, hogy nincs szó manipulációról, már filmes szakembereknek is átadta további analízisre.

Nem tudni, hogy valaha sikerül-e felgöngyölíteni a szálakat, mert ha azok valóban elvezetnek a Vatikánig, akkor a Vatikáni Titkos Levéltár rejtheti a teljes igazságot.

Azonban mint tudjuk, az egyházközösség az ilyen borzalmas, őket mélyen érintő titkok kapcsán mindig összezár...

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen bizarr paranormális


Megtekintések száma: 95183

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet