Az egészségügyi rendszert valójában arra tervezték, hogy betegségeket és halált "gyártson"

2018. március 15., csütörtök
Kilépett bennfentesek rántották le a leplet a haláliparról.

A gyógyzseripar, az egészségügy és a temetkezési vállalatok, valamint az élelmiszeripar mind ugyanarra a madzagra vannak felfűzve.

Mondhatnánk úgy is, hogy függnek egymástól.

Azonban itt a függésnél sokkal többről van szó. Rejtett megállapodásokról, olyanokról, amikről nem tudhat a világ.

Ezek ugyanis egymást erősítik, hogy így alkossák meg a halál köforgását.

Arról van szó, hogy az egészségügy már rég elárulta az egykori alapelveit, és már nem az embereken próbál segíteni, hanem a saját fennmaradása, és a profit érdekében betegségeket találnak ki, és új, minél drágább, de haszontalan gyógymódokat.

Teljesen elfordultak a természettől. A nyugati orvoslás rájött ugyanis, hogy a már meglévő természetes anyagokat nem lehet szabadalmaztatni, ezért nincs bennük pénz.

A betegséggyártás mellett az élelmiszeripar is bekapcsolódott a körforgásba. Az emberek egésszéges élelemmel való ellátása lenne a cél, avlójában azonban mérgeznek minket, tiltott vegyszerekkel, erős vegyi anyagokkal, rákkeltő össztevőkkel.

A cél: a lakosság megbetegítése, így ugyanis az emberek az egészségügybe csatornázhatók be.

A halál mindig is egy jó üzlet volt, ezért a temetkezési vállalatok az elmúlt években gombamódra kezdtek el szaporodni a fejlett világban.

Jó üzlet a halál, hiszen egyre többen halnak meg 60 éves koruk előtt rákban, vagy más egyéb betegségben.

Fáj a fejed? Vegyél be egy fájdalomcsillapítót. Lázad van? Lázcsillapítót. Nehezen alszol? Akkor biztos alvászavarban szenvedsz, ezért valami jó erős és drága tablettára van szükséged!

A gyógyszeripar már csak így működik. A nevében is benne van, hogy IPAR. Azaz belőlünk, betegekből él.

ha pedig nincs elég beteg, akkor majd "csinálnak". Az élelmiszeriparon keresztül, vagy betegségeket hoznak létre, vagy ha szükséges, időnként szezonálisan nagy világjárványok lehetőségével riogatnak.

Dr. Smith egyike azon rengeteg orvosnak, akik kiszálltak ebből a gépezetből, és ki mertek állni elmondani, hogy valóban ilyen háttéralkuk és aljas számítás zajlik ezen rendszerek mögött...

Valójában már rég nem az ember és annak egészsége a fontos, hanem a pénztárcája, és a benne lévő pénz...

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró gyógyszerlobbi egészségügy


Megtekintések száma: 25286

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet