Az Egyesült Európai Államok valójában az amerikai híre szerzés ötlete volt? Így akartak Európába beszivárogni?

2018. május 12., szombat




Botrányos dokumentumok láttak napvilágot...

Nem kizárt, hogy most olyan információk láttak napvilágot, amik rengeteg mindent alááshatnak az Eu-val és a tervezett Európai Egyesült Államokkal kapcsolatban.

Arról van ugyanis szó, hogy ezek a dokumentumok azt igazolják, hogy a titkosszolgálatok, azaz az amerikai hírszerzés megpróbált beszivárogni Európába, és annak politikájába.

Ez egyet jelent azzal, hogy az amerikai kémszervezetek és hírszerzés (CIA) dolgozta ki és hajtotta végre az Egységes és Egyesített Európa tervét.

Tette ezt az ‘alapító atyáknak tartott’, de valójában titokban felbérelt politikusokkal....

A titkosszolgálatok az 1950/60-as években agresszív módon avatkoztak be és lampányt indítottak Európában , hogy Egyesült Európát hozzanak létre, azaz egy amerikai mintájú szövetségi államot = EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK-at.

A CIA és a kormányzat finanszírozta és irányította az európai föderalista mozgalmat.

A dokumentumok megerősítik a gyanúnkat abban a pillanatban, amikor olvassuk, hogy az USA-ban agresszív módon dolgoztak a színfalak mögött, hogy Nagy-Britanniát európai állammá kell tenni.

Az USA szerepe az Egyeült Európa létrehozásában és kontrollálásában mind egy “fedett titkosszolgálati akció” volt, melynek pénzügyi hátterét az ACUE alapok létrehozásához a Ford és Rockefeller alapítványokbiztosították, valamint az amerikai kormányhoz kötött üzleti csoportok.

A Ford Alapítvány feje, ex-OSS tiszt Paul Hoffman volt, aki az ACUE vezetője is volt az 50-es évek második felében. A feljegyzések és dokumentumok szerint a Külügyminisztérium is szerepet játszott ebben.

Egy, az európai szekciótól származó 1965. Június 11-i memorandum szerint azt tanácsolják az Európai Gazdasági Közöüsség alelnökének, Robert Marjolin-nek, hogy

A monetáris uniót titokban dolgozzák ki és vigyék véghez. 

Azt tanácsolják, hogy a vitákat erről mindaddig el kell nyomni, míg az ilyen javaslatok elfogadása gyakorlatilag elkerülhetetlenné nem válik.”

Ha ez igaz, akkor az Európai politikában már most is részben vagy teljes egészében olyanok ülnek, akik teljesen más érdekeket képviselnek, mint ami az európai emberek érdeke lenne.

Ez pedig valódi tragédia Európa

OSZD MEG másokkal is!

bizarr politika összesküvés háttérhatalom


Megtekintések száma: 42505





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet