Az egyiptomi piramisok egy szupertechnológián alapuló civilizáció fúziós reaktorai voltak?

2023. március 21., kedd




A piramisok rejtélyét magyarázhatja meg, és fényt deríthet az ősi idegenek titkára is.

Egyiptomi szupertechnológia

A piramisok a történelem, és az egyiptomi civilizáció talán legnagyobb talánya. Nem csak fáraók tiszteletére épített nyughelyek voltak, hanem annál jóval több funkcióval bírtak.

Egyes feltételezések szerint a piramisok ugyanis egy ősi szupertechnológia fejlett darabkái lehettek, melyek kirakósként álltak össze egy nagy egésszé, mely oly naggyá tette az ősi, Egyiptomot.

Ne feledjük, akkoriban már régen ismerték az egyiptomiak az elektromosságot, erre számtalan utalást találunk egyes dokumentumokban, vagy falra vésett piktogramokon, geoglifákon, vagy hieroglifákon.

Az egyik leghíresebb hieroglifán például olyan járművek alakjai láthatóak, melyek ma létező járművek. Ez a véletlen műve lenne, Látták az egyiptomiak a jövőt? Vagy sokkal valószínűbb, hogy már akkor meg volt az ehhez szükséges technológiájuk?

Elektromos áram alapú civilizáció

Az is kétségtelen, hogy az egyiptomiak ismerték az elektromos áram használatának lehetőségeit, de még az újrahasznosítást is.

Ugyanakkor nem volt túl sok dolog, ahol ezt hagyták kiteljesedni, akkoriban ez a fejlett technológia nem volt elterjedt, méghozzá szándékosan nem terjesztették el.

Az ősi idegenek által nyújtott tudás ugyanis hatalmas kincs volt, melyet igyekeztek más civilizációk elől elrejteni.

Többek között az Egyiptomból ismert Djed-oszlopok rejtélyére is az elektromos áram, és annak felhasználása a magyarázat.

A Djed-oszlopokat az idők során igen különböző méretben és anyagokból készítették, viszont használatuk ennek ellenére sohasem vált általánosan elterjedté.

Némely, kisebb Djed-oszlopból még különféle réz drótdarabok is kiálltak, ami, a tudomány hivatalos, mai állása szerint egyszerűen érthetetlen.

Vannak azonban más feltételezések is. Egyes vélemények szerint mindez napnál világosabb felhasználásra utal, így szerintük a Djed-oszlop nem más, mint tulajdonképpen egy szigetelő, melyet földelésként és más egyébként is alkalmaztak az elektromosság használatakor az ókori egyiptomiak, akik így, ha nem is feltétlenül érthették, de mindenképpen ismerhették az elektromos áramot.

A piramisok, mint fúziós erőművek

Sok rejtély övezi azt, hogy mire is kellett egész pontosan az elektromos áram, ha nem a teljes infrastruktúrára. Erre rengeteg elmélet létezik, az egyik szerint a piramisokhoz kellett.

Eredetileg a piramisok ugyanis tele voltak elektromos berendezésekkel, melyeket a mára már kiüresedett titkos kamrákban, alagutakban rejtettek el, vezettek keresztül.

A piramisok ezen rejtett üregeinek a céljára sohasem jöttek rá, mert hiányzott belőlük a berendezés, amit akkor használtak, és feltehetően az idegenektől vettek át. Ezek a nagy fúziós erőművel feltehetően azonban aligha Egyiptomot magát látták el sokkal inkább az isteneket, akik az égből jöttek.

Lényegében úgy is lehet mondani, hogy munkaerőként használták fel őket, cserébe kozmikus tudást, csillagászati ismereteket adtak nekik, és elektromos áramot, amit ők csodáltak, és ennek segítségével lézeres vágóeszközöket alkottak, amivel a piramisokat, és egyéb, nagy precízséget igénylő épületeket felhúztak.

Ilyen eszközökkel voltak képesek szinte tű éles pontosságú hieroglifák létrehozásához, melyhez hasonlót még ma is igen nehezen tudnánk modern technológiával reprodukálni.

Az idők folyamán az idegenek eltűntek, és magukkal vitték a piramisokban találhat berendezéseket, fúziós reaktorszerkezeteket, így értelmetlenné váltak a kamrák, melyek ezekbe voltak rejtve. Feltehetően tovább álltak, miután feltöltötték készleteiket, és hajóikat, majd újabb csillagközi utazásra indultak.

Bár ez az elmélet szimplán teoretikusnak hathat, ma már egyre több olyan lelet kerül elő, mely közvetve, de bizonyítékként szolgálhat róla.

rejtély rejtélyek ősi idegenek idegen civilizációk ősi tudás eltitkolt történelem egyiptom elveszett civilizációk


Megtekintések száma: 152537





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet