​Az egykori takarítónőjétől lehet egy eltitkolt 17 éves lánya Putyinnak egy orosz oknyomozó oldal szerint

2020. november 27., péntek
Ma már természetesen nem takarít, hanem milliomos.

Putyin milliomost csinálhatott egykori takarítónőjéből, aki 17 évvel ezelőtt titokban gyereket szült neki - derült ki Proekt oknyomozói anyagából, amely során orosz források segítségével próbálták feltárni az eddig eltitkolt kapcsolat részleteit.

A cikk szerint egy bizonyos Szvetlana Krivonogikh még a kilencvenes években, Putyin FSB-s korszaka alatt dolgozott takarítónőként a nős férfinél, akivel több évig titkos viszonyt folytatott. 2003-ban lánynak adott életet, a most 17 éves Jelizaveta Vlagyimirovna születési papírjaiból pedig hiányzik az apa neve.

Egyetlen dolog azonban mégis Putyinra utal: Oroszországban a gyerekek hagyományosan a középső nevüket az apjukról kapják, amely ebben az esetben Vlagyimirova, tehát megegyezik az orosz elnök keresztnevével.

A gyermek születése után nem sokkal szakítottak, ám az elnöknek gondja volt rá, hogy egykori szeretője és gyereke ne szenvedjenek semmiben hiányt.

Szvetlana korábban ugyanis édesanyjával a Szentpéterváron található Kameny-szigetre költözött, oda, ahol nem jellemző, hogy csak úgy vesz bárki ingatlant, elsősorban azoknak van itt házuk, akik Putyinhoz közel állnak. Ugyanebben az időben értékes részvényopciókhoz jutott, többek közt annál a Bank Rosszijánál is, amely több szállal kötődik Putyinhoz.

A nő ennek köszönhetően jelenleg is rendkívüli gazdagságban él, továbbra is a szentpétervári házában lakik, ám van ingatlanja Moszkvában és Szocsiban is összesen 11 millió dollár (azaz 3,3 milliárd forint) értékben.

Az oknyomozás során megtalálták a közösségi médiában Putyin vélt lányát, aki álnéven szerepelt fent és több profillal is rendelkezett.

A képei alapján megállapították, hogy külsőre kísértetiesen hasonlít Putyinra.

A Proekttől megkeresték Szvetlanát, aki azt ígérte, hogy nyilatkozik, ám azóta nem lehet elérni, lánya fotói pedig eltűntek az internetről.

Putyin egyébként nagyon gondosan rejtegeti a magánéletét évtizedek óta: holott a közvélemény tényként kezeli, hogy 2008 óta kapcsolatban van az egykori olimpiai bajnok Alina Kabajevával, aki állítólag már négy gyermeket is szült neki, az elnök minden erejével azon van, hogy családját megóvja a külvilágtól.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 11073

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet