Az egység törvényéről, és a titkos űrprogramról: ezek a csatornázás következményei!

2017. november 12., vasárnap
Érdekes részleteket tudhatunk meg a csatornázott üzenetek ellentmondásairól és a telepatikus kapcsolódás folyamata során fellépő ártó szándékú beavatkozásokról, és egy titkos űrpropgramról...

Az alábbi részletek a Kozmikus közzétételből valók:

Wilcock: Itt vagyunk Corey Goode-dal és ebben az epizódban negatív szándékú csoportokkal és a csatornázott üzenetekre gyakorolt befolyásukkal fogunk foglalkozni.

Az évek során számos olyant ember láttunk, akik vagy álbennfentesként álltak elő vagy azt mondták, hogy valamiféle médiumi közvetítésben volt részük. Mi a te tapasztalatod az interneten előálló csatornázó médiumokról illetve az általuk elmondottak igazságtartalmáról?

Corey: Legtöbbjük... nem is tudom. Ezek nem olyasmik, amik megegyeznének az én tapasztalataimmal, hogy finoman fogalmazzak.

Mondhatjuk, hogy a médiumok közül sokan egyfajta kultusszá váltak és a követőik is így tekintenek az általuk átadott közvetítésekre?

Igen, és ez az egyik legnagyobb probléma és ezért mondta Tear-Eir, hogy ők többet nem használják ezt a típusú kommunikációt, mert az emberek egoja torzulásokat okoz. Krisztus-komplexusuk lesz és elkezdik úgy érezni, mintha ők lennének a megváltók, hogy ők továbbítják azokat az információkat, amelyek megmentik a világot. Felfuvalkodottá válnak és grandiózus elképzeléseik támadnak önmagukkal kapcsolatban.

Néhány egyénnel viszont valóban történnek pozitív, hasznos csatornázások. Én kutatom a saját álmaimat, és 1992. szeptember 21-e óta nagyjából minden reggel leírom őket. 1996 novemberétől elkezdtem a távolbalátás protokolljait használva telepatikus üzenteket kapni. De nagyon jelentős jövőbeni próféciákat kaptam, mindenféle pontos dolgokat, amelyek egyértelmű, hogy meghajlították a valóságot. Szóval erősítsük meg, hogy nem minden csatornázás rossz, és lehet ezt jól is csinálni, mint ahogy pl Edgar Cayce esete mutatja, vagy Az Egység Törvénye, vagy a Seth könyvek. Bizonyos emberek meg tudják csinálni és jól tudják csinálni.

Így van. Igen, biztos vagyok benne, hogy ez a helyzet. Egyszerűen csak a Kék Avian-ok, a gömb lények azt mondták nekem, hogy a sok torzítás miatt ők többé nem használják ezt a típusú kommunikációs formát.

Itt a műsorban nem mondtuk még ezt el, de kamerán kívül már említetted nekem, hogy a gömb lények illetve a Kék Avian-ok elmondták neked, hogy ők lényegében velem is kommunikálnak.

Így van.

És ez olyasmi, ami már egy ideje történik velem

Igen.

Szóval meg tudod erősíteni, hogy a Kék Avianok azok, akik ténylegesen átadták Az Egység Törvényét? Elmondták ezt neked nemrég.

Igen, de egy figyelmeztetést is kaptam tőlük Az Egység Törvényére vonatkozóan. Ebben az állt, hogy nem Bibliaként kaptuk, vagy olyasvalamiként, amivel a párnánk alatt kellene aludnunk. Útmutatásként íródott és azért, hogy segítsen nekünk kiterjeszteni a tudatunkat, ez az általános célja. És azt állították, hogy túl sok ember már egyfajta vallássá emelte ezt.

Egyetértek veled abban az értelemben, hogy nagyon sok olyan rés található benne, amiket saját magadnak kell kitöltened. Tehát mindig jó ötlet használni az agyunkat, több különböző forrást összegyűjteni és levonni belőlük a saját konklúzióinkat, minthogy vakon imádjunk egy dolgot, mondván: "Ez az igazság és ez mind benne van ebben a könyvben."

Így van. A könyvben olvasottak a saját személyes torzításainkon mennek keresztül azon út során, amíg beépülnek a hitrendszerünkbe. Szóval mindannyiunknak megvannak a személyes torzulásaink, amelyek hatással vannak és beszennyezik az információt.

Nos, a személyes csatornázásaimmal kapcsolatos kitételek mellett és hogy azt mondták neked, hogy lényegében én is kapcsolatban állok velük, ez nem a negatív csatornázásokra példa. Vagyis lehet ezt jól is csinálni. Most viszont arról fogunk hallani, hogy a közvetítést végző emberek sokszor pontatlan információkat kapnak.

NEGATÍV BELSŐ SÍKO

„12.14 - ...sokan vannak a ti úgynevezett belső síkjaitokon, akik negatív irányultságúak és ekképpen elérhetők belső tanítókként vagy vezetőkként és úgynevezett megszállóiként bizonyos lelkeknek, akik önmaguk szolgálatának torzulására törekszenek.”

Amikor belső síkokat említenek, akkor a Belső Földről beszélnek. Ismersz olyan embercsoportokat a Belső Földön, akik hatalmukba kerítenek felszíni embereket, mondjuk az illuminátusok közül, negatív irányultságú embereket?

Igen, vannak pozitív és negatív belső földi csoportok. Például amikor az Anshar-nál végigsétáltam a könyvtáron és ott lebegtek ezek a tojás alakú székek a talaj felett, emberek ültek bennük, és úgy néztek ki, mintha egy meditatív állapotban lettek volna, és az elméjükkel kinyúltak az emberiség felé, hogy olyan bölcseleteket és gondolatokat közöljenek velük, amik nem a övék.

És ugyanezt megtehetik a negatív szándékú csoportok is, igaz?

Abszolút.

VEGYES KÖZVETÍTÉSEK

'12.15 - Kérdező: Lehetséges-e az, hogy egy entitás itt a Földön olyan összezavart, hogy mind a Konföderációt, mind pedig az Orion csoportot hívja, felváltva hol ezt, hol azt, először az egyiket, azután a másikat, majd pedig megint az elsőt?

Ré: Ré vagyok. Abszolút lehetséges az elhangolódott csatorna számára – ahogy nevezitek ezt a szolgálatot –, hogy mind pozitív, mind negatív kommunikációkat egyaránt fogjon.”

És nem tudják megmondani a különbséget a kettő között. Biztosak lesznek benne, hogy akivel kapcsolatban vannak és akiben bíznak, az egy jószándékú lény, és aztán bejön egy csaló lény és információt ad át nekik ugyanilyen módon, csakhogy ez az információ el van torzítva.

Úgy gondolom, hogy ez nagyon jelentős, mert annyi embert látok online, akik azt feltételezik, hogy ha egy csatornázó médium közléseinek néhány aspektusa bizonyítható, vagy jövőbeli eseményekről ad próféciákat, vagy tényként közöl valamit, az attól kezdve rendben van. Rá van ütve a legitimitás bélyege. Attól kezdve az a csatornázás jóvá van hagyva. De amit te mondasz és amit Az Egység Törvénye mond, hogy valaki kaphat nagyon pontos adatokat tartalmazó, pozitív információt, de ugyanakkor ezzel egy időben kaphat negatív adatokat is.

Ez olyan, mint amikor az ember két tűz közé szorul. Kapcsolatba kerülsz egy jószándékú lénnyel, majd aztán az egyik negatív lény bekapcsolódik a csatornázásba és eltorzítja az információt vagy különböző torzított információkat küld.

Nos, talán nem hallottál még erről, de ha visszautalunk Edgar Cayce történetére, aki – ha valaki esetleg nem ismerné – 14 000 alkalommal végzett mély transzállapotban csatornázásokat, amiről neki, amíg a közvetítés zajlott, nem volt tudomása, nem tudta, hogy miket mondott a közvetítés ideje alatt. Mégis képes volt emberek különböző betegségeit diagnosztizálni és kezelésüket pontosan felírni. A Cayce-csatornázásokat a Cayce-hívők szentnek tartják. És mégis, ha tanulmányozod, amiket mondott... Cayce maga is mérges volt a gyűlölködőkre, és ez lehetővé tette, hogy egy Halaliel névre hallgató negatív lény belépjen a közvetítéseibe. Halaliel azt mondta, hogy Kalifornia 1998-ban bele fog süllyedni az óceánba, ami nem történt meg.

Ha cinikussá, bizalmatlanná válasz, úgy érzed, hogy bizonyos módon támadás alatt vagy, akkor minden bizonnyal meg fogod nyitni magad, különösen akkor, ha túlságosan elbizakodottá válsz és nem mindig vizsgálod meg a bejelentkező lelkeket és a bejövő információkat.

A gömb lények figyelmeztettek-e téged annak a lehetőségére, hogy ez veled is megtörténhet? Ha túlságosan negatívvá válasz, akkor behívhatod negatív dolgok megtörténtét?

Határozottan igen. Úgy mondták, hogy a gondolataimmal és tetteimmel engedélyezhetem negatív dolgok megtörténtét.

Milyen felkészítést kaptál? Hogyan tudod megelőzni, hogy ez bekövetkezzen?

Azt mondták, hogy végezzek sok meditációt és tanuljam meg, hogy a düh, a féltékenység és az ehhez hasonlók veszélyesek és hogy milyen hatásuk van rám.

Oké, térjünk vissza akkor Az Egység Törvényéhez. Meg fogjuk látni, hogy mi történik akkor, amikor valaki pozitív és negatív kommunikációt is folytat.

„Ha az entitás a zavartsága alapjaiban mások szolgálata felé irányult, akkor világvége jóslatokat kezd kapni.”

Hát nem érdekes? Ha végignézünk a csatornázó médiumok széles körén, túlnyomórészt pozitív üzenetekkel találkozunk. Ezzel egy időben viszont vannak olyanok, akik a félelempornót hirdetik, vagyis azt hangoztatják, hogy pólusváltás lesz, összeomlik a gazdaság, vagy valamiféle földönkívüli invázió fog bekövetkezni. A fenti idézetben azt mondják, hogy ez lényegében a negatív kapcsolat függvénye.

Már beszéltünk korábban arról, hogy egyáltalán miért csinálják ezt. Nos, megpróbálnak hatással lenni a tömegtudatosságunkra, hogy a tudatunk, társteremtő tudatunk erejével manifesztáljuk ezeket a világvége próféciákat... Ezek sok esetben önbeteljesítő jóslatként működnek

Még akkor is, ha valaki nagyon kiegyensúlyozatlan és talajvesztett a saját életében, és - mondjuk úgy - hogy annak ellenére, hogy világi életben a legalacsonyabb szinten helyezkedik el, a tudatossága még mindig nagyon erős hatással lehet.

Abszolút. A tudat minden egyes pontocskájának, minden emberi lénynek ugyanolyan társteremtő ereje van.

Elmagyarázták-e neked, hogy nem számít, hogy valaki mennyire tájékozatlan, minden élet értékes és megmenthető és potenciálisan átalakítható valami nagyszerűvé?

Abszolút. Igen. Bölcsességgel és tudással minden torzulásunk leküzdhető.

Nézzük tovább, mert nagyon érdekes dolgok következnek.

„Ha az entitás lénye komplexumának alapjaiban önmaga szolgálata felé irányult, akkor a keresztesek, akik ebben az esetben nem látják szükségét, hogy hazudjanak, egyszerűen megkezdik átadni azt a filozófiát, aminek átadásáért itt vannak.”

Ez a Cabal-típusú emberekre vonatkozik, akikkel lényegében közvetlen kommunikációba bocsátkoznak. Tudomásod volt-e arról, hogy a Cabal emberei telepatikus kommunikációt folytattak démoni-jellegű lényekkel?

Oh, igen. Igen. Azt hiszem... nem szeretem azt a szót használni, hogy csatornázták a démoni oldalt, de ceremóniákat végeztek. Vérontás, szexuálmágia és hasonló dolgokat műveltek, hogy olyan tudatállapotba hozzák magukat, amiben képesek telepatikusan kommunikálni ezekkel a negatív lényekkel.

Szóval lehetséges, hogy egy csoport egyetlen embert használt a csatornázásához, és rajta keresztül megnyitották ezt a kommunikációt.

Így van.

„A népetek közti úgynevezett kapcsolattartóitok közül sok zavarodott és önpusztító, mert a médiumok mások szolgálatára voltak irányulva, de a bizonyítékra való vágyuk során kinyíltak a keresztesek hazug információira, akik ezzel megtehették, hogy semlegesítsék a médiumok hatékonyságát.”

Remélem látjuk, hogy ez abszolút döntő fontosságú. Nagyon sok kommentárt, nagyon sok kérdést kapunk, leginkább veled kapcsolatban, amikben az emberek azt kérdezik: "Miért nem filmezed le, amikor a gömb lények felkapnak téged? Miért nem lehet lefilmezni, amikor űrhajó landol az udvarodon?" Az Egység Törvénye azt mondja itt, hogy mindez a bizonyíték utáni vágy miatt történik. Ez egy nagyon érdekes téma, mert Az Egység Törvénye mindig az első torzulásról beszél, vagyis a szabad akaratról. A szabad akarat rendkívüli fontosságú. Mi történne akkor, ha megadnák nekünk ezt a bizonyítékot? Mi történne akkor, ha ezek a magasabb lények abszolút bizonyítékkal szolgálnának a létezésükről?

Legtöbbünk engedne a programozottságnak és elkezdenénk imádni őket, térdre borulnánk előttük. A probléma az, hogy ezer és ezer ember megy le meditatív állapotba és a tudatával megpróbál kinyúlni a Kék Avian-ok felé és kér tőlük dolgokat ahhoz hasonlóan, mint amikor a keresztények térdre borulnak és imádkoznak valamiért. Ez volt az egyik legfontosabb dolog, amit meg akartak előzni mióta csak elkezdtek kapcsolatba lépni velem, vagyis hogy semmilyen típusú imádat vagy vallás ne épüljön ki körülöttük.

Szerinted mi az előnye annak, hogy ez az anyag - Az Egység Törvénye könyvek - soha nem adnak abszolút bizonyítékot a kereső számára?

Ezek a lények nem akarnak lejönni ide, megjelenni előttük, kitárni a karjukat és azt mondani: "Itt vagyunk, most pedig változzatok meg." Az egész küldetésük az, hogy hatással legyenek a tudatunkra olyan módon, ami változást idéz elő bennünk. Merthogy karmikusan már kötődnek hozzánk, hiszen a múltban próbáltak segíteni nekünk megváltozni, de ennek az lett az eredménye, hogy a dolgok még rosszabbá váltak.

Úgy tűnik, hogy amikor nem abszolút bizonyítékot kapsz, hanem csak ösztönző jeleket, nyomokat, azok inspirálni fognak téged a keresésre. Ez éhessé fogja tenni az embereket a több tudásra és a tudás keresésére.

Ennek idebent kell megtörténnie, nem odakint.

Így van. Ezért kell elkerülnünk azt a vágyat, hogy minden egyes pici dolgot bizonyítani akarjunk. Bizonyos mértékig szubjektív megerősítéseket fogsz kapni, és azt hiszem ez is egy nagyon fontos pont. Beszéltél arról, hogy a kék gömbök egyénileg léptek kapcsolatba emberekkel.

Mostanában nagyon sok e-mailt kapok olyanoktól, akik mindössze egy héttel előtte vagy utána fedeztek fel engem, miután egy kék gömb jelent meg a házukban, cikk-cakkban repült körülöttük, majd eltűnt – ezek orvosok, ügyvédek, ápolók... Nagyon sok e-mailt kapok ilyen emberektől. Szóval egyre gyakrabban történnek ilyen esetek, mint ahogy el is mondták nekem, hogy ez fog történni.

Ugyancsak van néhány ember, akivel megtörténik egy ilyen jellegű kapcsolódás és azután még több ilyet akar, de nem kapja meg. Mi az előnye ennek?

Nos, az ok, amiért nem kapnak többet az, hogy ezzel ők már megkaptak mindent, amit kellett. Nagyon sok információ a tudatalattijukkal vagy a felsőbb énjükkel lett közölve és el kell végezniük a munkát, hogy lassan elkezdhessenek hozzáférni azokhoz az információkhoz.

Oké. Nézzük tovább.

GYENGÉBB ELMÉJŰ ENTITÁSOK

„53.16 - Az orioni entitások legtipikusabb megközelítése a könnyen befolyásolható, ti úgy mondjátok, gyenge entitások kiválasztása, tőlük remélik ugyanis a nagyobb mennyiségű orioni filozófia elterjesztését. Néhány kevesebb orioni entitást tér/idő nexusotok némely erősebben polarizált negatív entitása invitálja be.”

Azt mondják itt, hogy "gyenge entitások", amivel úgy tűnik olyasvalakikre utalnak, akiknek nem feltétlenül erős a hite, és ők sokkal inkább alkalmasak arra, hogy ezen új gondolatok befolyása alá kerüljenek. Ezek az olyan típusú emberek, akik ha meghallanak egy hangot a fejükben, azt fogják mondani: "Nos, ez nem lehet más csak Isten hangja és minden amit hallok igaz." Mondhatjuk, hogy ez a leírás ráillik az Isten hangja technológia működésére?

Abszolút. Beszéltünk erről már korábbi epizódokban.

Léteznek olyanok is, akik erősebb elmével rendelkeznek és akiken ez az Isten hangja technológia nem működik olyan jól?

Igen. Azok, akiknek gyengébb az akaratuk, sokkal fogékonyabbak erre.

Vagyis ha egy személynek erős akarata van, akkor nem feltétlenül fog jól működni, ha meghall egy hangot a fejében?

Így van. Egy erősebb akaratú, erősebb elméjű személy kérdéseket fog feltenni arról, hogy mi is történik vele és nem csak annyi lesz, hogy "Oh, istenem, mindig is kapcsolatba akartam kerülni más lényekkel. Most pedig itt vannak, úgyhogy ez egy nagyon jó helyzet."

„Ebben az esetben amazok információkat osztanak meg, pont úgy, mint mi tesszük e pillanatban.”

Ez közvetlenül a Cabalra vonatkozik. A Cabal egyfolytában ezt akarja csinálni. Amikor kapcsolatba kerülnek ezekkel az igencsak negatív emberekkel, a könyv ezt mondja:

„Az orioni entitások számára azonban ez kockázatot jelent azon gyakoriság végett, amivel eztán a szüretelhető negatív planetáris entitások ugráltatni próbálják vagy parancsokat osztogatnak az orioni kontaktoknak éppúgy, ahogy eme entitások ugráltatják a negatív planetáris kontaktokat. A keletkező küzdelem az irányításért, hogyha elvesztik, ront az Orion csoport polaritásán.”

Az alapelgondolás az, hogy a rituális varázslat képes bebörtönözni a negatív energiát, hogy az emberek a Földön, vagy ahogy a könyv mondja: "negatív planetáris entitások ugráltatni próbálják vagy parancsokat osztogatnak az orioni kontaktoknak." Kíváncsi vagyok, hogy tapasztalataid során láttál-e bizonyítékot arra, hogy a Cabal emberei démoni entitásokat kényszerítenek rá, hogy engedelmeskedjenek nekik.

Abszolút. Elmekontrollt, és hozzákötött entitásokat használnak fel, hogy irányítsanak és manipuláljanak embereket. Hogy ezeket a hozzákötött entitásokat hogyan bírják engedelmességre? Fekete mágiát és rituálékat alkalmaznak ehhez.

Vagyis egy entitás lényegében csapdába esik az univerzum törvényei által, így olyasmit kell tennie, amit nem akar.

Így van. És sokan ezen entitások közül egy olyan helyről származnak, amit „Külső Valóságnak” neveznek. Ők itt vannak. Nem ez a természetes környezetük. Azért vannak itt, hogy problémákat okozzanak, de ugyanakkor ők is érzékenyek az itt, ebben a környezetben található buktatókra.

Megint csak bámulatos, hogy Az Egység Törvénye mennyire összecseng azzal, amit te megtapasztaltál abban a nagyon sötét világban.

„Egy elvétett orioni kontaktus magasan polarizált pozitív entitásokkal hasonlóan nagy zűrzavart tud okozni az orioni seregben, hacsak a keresztesek nem képesek átpolarizálni a tévedésből felkeresett entitást.”

Ez egy nagyon érdekes pont, hiszen... Kamerán kívül már beszélgettünk azokról a negatív üdvözletekről, amik veled és velem történtek. A „negatív üdvözletek” kifejezés Az Egység Törvénye könyvek alapján furcsa, rossz, zavaró hatások bekövetkeztét jelenti. Mindegyik alkalommal, amikor eljövünk ide felvenni a műsort, furcsa, okkult, bizarr dolgok történnek. De ez legnagyobbrészt más embereken keresztül történik. Nem közvetlenül ütnek meg bennünket, hanem vannak emberek, akik kapcsolatba kerülnek velünk és fogékonyak erre a hatásra, azokat befolyásolják. Arra terelik őket, hogy elkezdjenek negatív módon viselkedni.

Így van. Ha van egy célod, hogy elkezdj változásokat elindítani az életedben, aminek során nem negatív módon viselkedsz - ami ugye engedélyt adna ezekre a támadásokra – akkor körülötted lévő más embereket használnak fel, akik fogékonyabbak erre a befolyásolásra.

Érdekes, hogy Az Egység Törvénye azt mondja itt, hogy ha például egy negatív entitás megpróbál közvetlenül kapcsolatba lépni veled vagy velem és mi olyan keményen dolgozunk, ahogy csak lehet, szóval ha ezek a lények ténylegesen megpróbálnak közvetlenül behatolni a fejedbe vagy a fejembe, és megpróbálnak közvetlenül "loosh"-hoz jutni és ez nem sikerül nekik, akkor szörnyű kínokat kell átélniük. Egyetértesz ezzel?

Nos, ahogy fent úgy lent. Úgy értem, pl egy katonai művelet közben, ha nagy erőket mozgósítasz, hogy megvédj egy célpontot és elhibázod, akkor kifogysz az összes energiádból, az összes erőforrásodból. Egyszerűen eltűnik. Nem fogod tudni visszakapni és elbuksz.

Ez igaz és ugyancsak érdekes lehet rámutatni arra is, hogy Az Egység Törvénye leírja a protokollt, hogy hogyan verd vissza az ilyen negatív üdvözleteket. Először is legyenek erős, egészségesen kijelölt határaid, abban az értelemben, hogy ne engedd, hogy ilyen megtörténhessen veled, másodsorban pedig ne legyél dühös. Fel kell ismerned, hogy csak egyvalaki van itt. Csak egyetlen lény van az univerzumban, egy tudat és ez az entitás a te egyik részedet képezi, ami negatív és zavarodott. Szeretheted ezt a lényt önmagad részeként, és ez tulajdonképpen a te árnyékod. Ne utáld. Másoktól is hallottam ezt. Az egyik bennfentesem, aki a Cabal-nak dolgozott azt mondta, hogy ha a Földön egyetlen nap erejéig elég ember nevetne és boldog lenne, a negatív szándékúak teljesen eltűnnének innen. Egyetértesz ezzel?

Igen.

Tehát ez lenne erre a védelmi protokoll, továbbá a bennünk lévő pozitivitás, mert végső soron ez egy spirituális háború.

Az. A tudat és a spiritualitás háborúja.

Rendben. Haladjunk tovább, mert nagyon sok érdekes dolog van itt.

„Ilyen előfordulásról viszont majdhogy sosem hallani.”

Szóval nagyon-nagyon valószínűtlen, hogy egy negatív entitás megpróbáljon loosh-hoz jutni egy kellően pozitív személyből, mert az elszenvedett károk hatalmasak lennének számára.

Így van. Nem kezdesz bele olyan küldetésbe, amiről tudod, hogy bele fogsz bukni.

Pontosan.

„Következésképp az Orion csoport jobban szeret csupán a gyenge entitásokkal fizikai kapcsolatot létesíteni.”

És ez pontosan az, amiről beszéltünk korábban. Nézzük tovább.

LEGTÖBBJÜK 4-IK DENZITÁSÚ

„12.16 - Kérdező: A keresztesek legtöbbje negyedik denzitású?

Ré: Ré vagyok. A többségük negyedik denzitású. Igen.”

TÖMEGES LANDOLÁSO

„16.8 - ...A Konföderáció földreszállása esetén ugye isteneknek tekintenénk őket, megsértvén a Szabad Akarat Törvényét és megnyirbálva így az ő mindenkit szolgáló polarizációjukat.

Ez abszolút így van.

„Feltételezem, ugyanez történne, ha az Orion csoport szállna le. Hogyan érintené az ő polarizációjukat az önmaguk szolgálatában, ha leszállhatnának és istenként lennének elismerve?

Ré: Ré vagyok. Az Orion csoport tömeges földreszállása esetében a polarizáció hatása erősen az önös szolgálat megnövekedése, ami tökéletesen ellentétes az általad említett eséllyel.

16.9 - Kérdező: Ha az Orion csoport leszállhatna, megnövelné ez az ő polarizációját? Amit akarok ezzel kérdezni, az az, hogy jobb-e nekik a háttérből tevékenykedve próbálni, mondjuk azt, újoncokat toborozni a bolygónkról, melynek során a mi bolygónkról származó személy szigorúan a saját szabad akarata szerint hoz döntéseket,...”

... tehát egy nagy tömeges megjelenés helyett?

„...vagy ugyanilyen hatékony lehet számukra leszállni a bolygónkon, rendkívüli hatalomról tenni tanúbizonyságot és így nyerni meg embereket?

De hát ezt megtették már korábban.

Megtették, de nézzük meg a magyarázatot:

RAJTUNK KERESZTÜL MŰKÖDIK

„Ré: … Az első eset hosszabb távon – mondjuk úgy – sokkal higiénikusabb az Orion csoport számára abból a szempontból, hogy ez a leszállással ellentétben nem jár az Egység Törvényének megszegésével, s így az a bolygó lakóival végezteti el a munkát. A második esetben a tömeges földreszállás egy polarizációvesztést okozna, a bolygó szabad akaratába való beleavatkozás folytán.”

Na, ez nagyon érdekes. Mindenki azt gondolja, hogy ha megtörtént volna egy földönkívüli invázió, akkor sokkal rosszabb lenne minden, mint ahogy most van. De itt lényegében azt mondják, hogy ennek a legrosszabb módja az, ami éppen most történik velünk, vagyis hogy a háttérből, a színfalak mögül munkálkodnak. És aztán nyíltan hirdetik ezt. Ráteszik a dollár-ra a piramist és a mindent látó szemet. Mi soha nem is tudjuk meg, hogy ez létezik, és közben mintha mindenki azon aggódna, hogy mi lesz, ha előbújnak a szörnyek az ágy alól, de nem kapják meg ennek a teljes bizonyítékát. És ez lényegében megengedi a számukra, hogy többet tegyenek, mint amit egy tömeges földönkívüli invázió során tennének. Hát nem érdekes?

Nos, találhatunk erre egy sokkal világiasabb példát is. Mit tennénk egy olyan országgal, akivel nem akarnánk nyílt színi háborúba bocsátkozni? Nagyobb eredményt érhetünk el azzal, ha beszivárgunk hozzájuk és a hírszerzést használjuk. Ezzel a módszerrel nagyon sok rezsimet váltottunk le. Mert ha tankokkal vonulnánk be, az emberek talán megmozdulnának és közösen szövetkeznének ellenünk. Szóval egy rezsimváltásnak nem ez a legjobb módja. Ugyanez a helyzet ezekkel a lényekkel is. Olyan sok bolygón csinálták már ezt, hogy tudják, hogyan tegyék meg. Tudják, hogy hogyan jöjjenek be és hogyan manipuláljanak a háttérből.

Gondolod, hogy azok, akik ezekben a részekre tagolt titkos programokban dolgoznak, nem csinálnák ezt és ennél fogva az egész infrastruktúra sem létezne, ha tudnák, hogy valójában a reptiliánoknak dolgoznak?

Így van. Akik ezekben a programokban dolgoznak, azok legnagyobb részt pozitív emberek. Azt gondolják, hogy olyan dolgokat fejlesztenek, amik segíteni fognak a bolygón illetve segítenek megvédeni a bolygót. Ezt mondták nekik, ezt az eligazítást kapták. Úgyhogy ők pozitív energiát fektetnek abba, amiről azt gondolják, hogy pozitív végkifejlete lesz. De félrevezették őket.

Van itt még egy érdekes rész, amit már érintettem, vagyis a szabad akarat törvénye, amiről Az Egység Törvényében folyamatosan beszélnek, és hogy ez szükséges számukra mindahhoz, amit művelnek. Szükségük van arra, hogy egész idő alatt folyamatosan nyíltan hirdessék ezt – televíziós műsorokban, mozifilmekben, rádióban, kiszivárogtatók révén, akik előállnak és elmondják, hogy mi folyik itt valójában. És mi hátat fordítunk ezeknek, mondván: "Oh, hát ez csak fikció. Kitalálmány az egész." Mit gondolsz, miért olyan fontos, hogy kiteregessék ezt a nyilvánosság előtt?

Ahelyett, hogy fizikailag bevonulnának ide, manipulálhatnak bennünket a társteremtő tudatosságunkat használva, hogy megteremtsük azt a helyzetet, amire vágynak.

OSZD MEG másokkal is!

Forrásanyag: Kozmikus közzététel

paranormál rejtély rejtélyek ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés ezotéria


Megtekintések száma: 152469

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet