Az élelmiszeripar halálos és egészségkárosító trükkjei: így vernek át és okoznak betegségeket!

2019. május 11., szombat




Egy dokumentumfilmben beszélnek arról, hogyan is verik át a vásárlókat az élelmiszeripari cégek, vállalatok. te ismered már ezeket a trükköket? És tudod, hogy mit is eszel valójában? Meg fogsz döbbenni!

Ha egy kicsit is jobban tájékozódsz arról, hogy miket is tartalmaznak egyes élelmiszerek, akkor van fogalmad arról is, mekkora átveréseket nyomnak el az emberek torkán.

Néha szó szerint. Ugyanis nagyon sokszor nem minden az, aminek látszik. A szalámi nem is - teljesen - abból készül, amiből hivatalosan készül, és a virsli sem az, aminek mi gondoljuk, vagy amit elhitetnek róla.

Hihetetlenül hangzik, de a nagy élelmiszerláncok - nagy valószínűséggel sok hazai élelmiszerlánc is - hamisítja a sonkát, és valójában nem is sonkát adnak el a fogyasztóknak, hanem műhúst.

Egy olyan utánzatot, mely meg sem közelíti az igazi sonkát. Ennek ellenére sohasem ismerték be, hogy ez nem így van, hiszen akkor óriásit zuhannának a profitjaik.

Sokszor rengeteg ízfokozó tesznek a termékekbe, amitől az eredeti íz alig érződik. Ez azért is van, mert sokszor silány minőségű termékeket állítanak elő, hogy maga az előállítási költség minél olcsóbb legyen.

A cégek ugyanis így tudnak minél nagyobb profitot bezsebelni a pofátlan árrések segítségével.

A védőgázas csomagolás, mely képes hónapokig, vagy akár évekig eltartani a már a termék elkészültekor is igen kétes szavatosságú anyagokat, csak hab a tortán.

Az ételekben lévő vegyszerek sokakat aggasztanak, de amellett az átverés mellett nem mehetünk el, amit nap, mint nap megcsinálnak velünk. Ebben a magyar nyelvű, német televízió dokumentumfilmben a végére járnak az élelmiszeripar nagyon ügyes, és egyben gyomorforgató trükkjeinek.

Érdemes végignézned, és még egyszer átgondolnod, hogy valójában mit is eszel...

Ha szerinted másoknak is tudnia kellene erről, OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód


Megtekintések száma: 53058





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet