Az élelmiszeripar igazi halálgyárként mérgezi az embereket: szándékos népirtás folyik?

2018. április 10., kedd
Az egészségügyből kiugró szakemberek kitálaltak...

Betegségközpontú egészségügy

Hiszed vagy sem, de valójában betegségiparként működik az egészségügy. 

Valójában senki sem érdekelt abban, hogy a betegek meg legyenek gyógyítva. Inkább abban érdekeltek, hogy folyamatosan betegségben tartsanak minket.

A betegségeket drága pirulákkal lehet gyógyítani, amit ők fejlesztettek. És jó sokat kell belőle beszedni, sokszor két-három adagot si felírnak belőlük. A biztonság kedvéért... Meg a jó pénzért.

Gyógyszerek és betegségek reklámja

A gyógyszereket irdatlan menyniségű opénzekért reklámozzák. ha megnézel ma bármelyik csatornát, látni fogod, hogy a reklámok nagy része valójában nem mást reklámos, mint gyógyszereket.

Már akkor és olyan dolgokat is reklámoznak, amiket még betegség előtt, egészségesen kell szedni, mintegy megelőzésként. vagyis a betegségipar már az egészséges embereken is pénzt keres...

Megetetett társadalom

A társadalmat megetették mindenféle hamis és káros táplálkozási és egészségügyi maszlaggal. Olyan életmódbeli dolgokkal, amik valójában csak a kárunkra vannak, és segítik a betegségek keletkezését. Ily módon maguknak gyártanak még több beteget.

A betegekről pedig csak annyit, hogy ők igazi fejőstehenek a gyógyszeripar vállalatainak...

A halálos betegségek gyógymódjánaK elnyomása

Ide jön még az, hogy a halálos betegségek gyógymódját egyszerűen elnyomják. nem adnak pénzt azokra a kutatásokra, melyek ezt vinnék előre, hiszen a betegségek, és főleg a halálos betegségek szükségesek ahhoz, hogy a népesség csökkenjen, a populáció pedig nagyon lassú ütemben,d e stabilizálódjon.

A gyógyszeripar ugyanis az agenda 21 nézeteit vallja. Szerintük minél kevesebb ember van a világon, annál nagyobb a természet és a fajunk közötti összhang.

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód egészség megelőzés összeesüvés gyógyszermaffia halálipar


Megtekintések száma: 50192

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet