Az elfeledett történelem egyik legfelkavaróbb videója egy elvetemült Szovjet kísérletről...

2018. május 2., szerda




Nézd végig. Gondolkodj el, ma hol tart az orvostudomány... Szerintetek mennyire volt előremutató akkor, egyáltalán, szükség volt-e rá?

Egy 1920-as felvétel nagyszerűen mutatja be, hogy a szovjet tudósok mire voltak képesek vetemedni a tudomány és az Amerikával való "verseny" jegyében.

Igazi horror ment végbe egyes laboratóriumokban.

Egyes esetkben még halottakat is megpróbáltak feltámasztani, de nagyon jól tudjuk, hogy bizonyos alvási íksérleteket is megpróbáltak kivitelezni, melyek hátborzongató végkimenetelbe fulladtak.

A legtöbb iylen titkos labort alaposan elrejtették, a pusztaság hófödte vidékein, ahol ember sem nagyon járt.

Azonban az egyik legvitatottabb és máig legdurvább kísérletét Moszkvában végezték el, méghozzá kutyákon.

A cél az volt, hogy megvalósíthassák az első fejátültetést. Ezzel ugyanis komolyan le akarták győzni a halált, és ráadásul hittek is abban, hogy ez sikerülhet.

Gondoljunk csak bele, ha ez lehetséges lenne ma, akkor gyakorlatilag senkinek sem kellene meghalnia...

Az alábbi 10 perces dokumentumfilm részlet beszámol arról a hátborzongató kísérletsorozatról - valós filmrészletekkel - amit a szovjetek műveltek. Egyenesen bele fogsz borzongani!

Orosz, brit és amerikai médiabeszámolók szerint a Vlagyimir városban élő Valerij Szpirodonov programozó önszántából vette fel a kapcsolatot a vitatott olasz sebésszel, Sergio Canaveronval, aki technikailag megvalósíthatónak tart egy ilyen műtétet valamikor 2020 előtt...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés bizarr történelem felkavaró


Megtekintések száma: 93973





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet