Az előző emberiség egy időhurokban élt: megdöbbentő teória magyarázhat mindent

2023. május 5., péntek




Megdöbbentő magyarázat az emberiség egyetemes amnéziájára a múlttal kapcsolatban, és a térbe, és időbe nem illő ősi leletekre.

Az emberiség múltjával kapcsolatban már többször felmerült az, hogy nem tiszta, és rengeteg az olyan megválaszolatlan kérdés, mely azokkal a leletekkel kapcsolatban vetődik fel, melyek több millió éves létükre emberi kéz nyomait viselik magukon.

Ugyanis alapjaiban véve hazudtolják meg a történelmünket.

Nem utolsó sorban az emberiség fejlődésével, kialakulásával kapcsolatos egyetemes dogmákat, mint például a Darwini evolúció.

Ha ugyanis ezek a leletek valódiak - és sokak szerint azok - akkor az evolúció nem létezik, soha nem is létezett, és mindaz, amit a természetről tudunk, csak egy hazugság, fél információk összessége: a jéghegy csúcsa.

Arról van szó, hogy ezek az ősi, több millió éves leletek, a kifaragott kőtömbök, fél milliárd éves alagút rendszerek mind egy elveszett, vagy kihalt civilizációhoz köthetőek.

Arról is vannak információink, hogy ez a civilizáció egy emberhez hasonló lényekből álló faj lehetett, de az is könnyen meglehet, hogy mi magunk voltuk, csak a távoli múltban.

Egy új, merész elmélet szerint valóban olyan emberek élhettek régen, több millió évvel ezelőtt itt a Földön, mint mi. Az ősi idők fejlett civilizációi mind emberi civilizációk voltak.

Az idők során azonban elvesztek, feltehetőleg kihaltak.

Az elmélet szerint az emberiség egyfajta időhurokba került, ami önmagába hajlik vissza. Ez azt jelenti, hogy újra és újra létrejövünk, megteremtődünk, fejlődünk, majd egy adott ponton kihalunk.

Ez folyamatosan megismétlődik, és ismétlődik szüntelenül az időt kezdete óta.

Az emberiség sorsa tehát a kezdetektől fogva meg van pecsételve, predesztinálva van

És hogy mi a helyzet a téren és időn kívüli leletekkel? Ezek a tárgyak lehetnek az időhurok hibájánk az az eredményei. Egyes tárgyak, gondolatok, vagy információk nincsenek összhangban az idő önmagába való visszahajlásával.

Így ezek hátramaradnak, és az "új ciklusba" az eredeti állapotukban térnek vissza.

Vagyis az előző időhurok ciklusban feltalált tárgyak, mikrochipek közül néhány megmaradhatott, nagy galibát és bonyodalmat okozva ezzel a mostani ciklusban fejlődő emberiség számára, aki nem érti, honnan, és milyen korból, vagy időből kerültek ezek a leletek elő.

Az időhurok újra és újra bezárul, ez pedig azt is jelenti egyúttal, hogy az emberiség önmaga elődje és utóda is egyben, és mi vagyunk maguk az idegenek is, melyeket annyira nagy kíváncsisággal kutatunk.

Hogy ki hozta létre az időhurkot, azt senki sem tudja, és az elmélet sem megy bele különösebben.

Egyesek szerint talán mi magunk, vagyis az emberiség találhatta fel az idő manipulálásához szükséges technológiát, ami balul sült el, és egy időhurkot létrehozva benne ragadtunk.

Egy ilyen időcsapdából elméletileg csak egy másik, külső értelem vagy civilizáció szabadíthatna ki minket.

Nem mindenki hisz az új elméletben, mindenesetre a felvetés sokak szerint megmagyarázhatja a régről előkerült kérdéses tárgyak eredetét.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek időutazás az emberiség jövője előző emberiség


Megtekintések száma: 134974





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet