Az előző emberiség nyomait fedezhették fel: elhazudott emberi történelem!

2018. szeptember 30., vasárnap
Az előző emberiség nyomaitól hemzseg az egész bolygó, a mainstream régészet mégsem hajlandó elismerni azt, hogy egy globális játszma részeként szisztematikusan próbálják előlünk végleg eltüntetni a z igazságot.

Mondhatni a föld mélyébe temetni...

Létezik olyan égető kérdés, ami nem hagyja nyugodni a régészeket: például, hogy a dogonok hogyan voltak képesek több száz évvel a csillagászok előtt azonosítani egy égitestet, vagy hogy az egyiptomiak miért rendelkeztek fejlett kozmológiai ismeretekkel.

Az ősi sumer matematika fejlettségéről már nem is beszélve...

Az egyiptomi civilizáció rejtélye már régóta foglalkoztatja a kutatókat.

A mai napig nem tudni még egy csomó dolgot arról, hogy az egyiptomiaknál hogyan alakult ki az istenek kultusza, és hogy a piramisokat milyen technikával készíthették.

Bár ez utóbbira már számtalan elmélet született, minden hitelt érdemlően még egyiket sem lehetett igazolni.Ráadásul több olyan furcsa régészeti leletet is találtak már az elmúlt 50 év során Egyiptomban, mely nem csak az egyiptomiak történelmét, de az emberi történelmeit is alapjaiban megváltoztathatják.

Hátborzongató tárgyak, leletek a múltból. Felszínre került bizonyítékok a végső igazságról.

Valaha régen, több millió évvel az emberiség születése előtt már éltek humanopidok a Földön.

Találtak már olyan ősi, több száz millió(!) éves kőeszközöket is, melyeken pattintások nyomai láthatók. Ezek a pattintott kőbalták szintén akkor készültek, mikor az emberiség még ki sem fejlődött.

Felmerült már a régészek fejében az is, hogy a majmok pattinthattak köveket egymásnak, és elkezdhettek kezdetlegesen bánni egyes eszközökkel, azonban erre semmi bizonyíték nincs.

Sőt, ha így lett volna, akkor a majmok ma is sokkal magasabb fejlettséget mutatnának, mint amit a tudomány tapasztal.

Az ősi, magasan fejlett civilizációkról szóló igazságot ma elhallgatják.

Kérdés, hogy miért és meddig.

A miértekre a válasz feltehetően az, hogy az emberiség történelmét és a saját fajunkról alkotott képet alapjaiban kellene emiatt újragondolnunk...

Ez pedig végzetes következményekkel járhat...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek előző emberiség


Megtekintések száma: 36318

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet