Az ember, aki 25 éve kavicsot eszik, avagy a világ legfurább étrendje, és ami mögötte van!

2017. október 7., szombat




Létezik egy ember, aki 25 éve különös függőségének él: kavicsokat, tégladarabokat és egyéb hordalékokat eszik. Az orvosok bizarr étkezési rendellenességgel diagnosztizálták, ő azonban nem átokként, hanem áldásként éli meg.

Hans Raj bizarr függőség rabja. Számára a nassolás teljesen mást jelent, mint egy átlagembernek. Ő ugyanis olyan dolgokat eszik, amibe másnak szó szerint beletörne a foga.

A 45 éves férfi ugyanis téglákat, kavicsokat, és betonmorzsalékokat eszik. Nem, nem ment el az esze. Már 25 éve így étkezik, és még mindig él! Mi több, rendkívül jó egészségnek örvend.

Elmondása szerint azért eszi őket, mert szereti, szerinte finomak, és nem gondolja, hogy ártalmasak lennének a szervezetére. 

Bizarr hóbortja még fiatalkorában kezdődött. Úgy véli, hogy a kövekben, és lenyelt tégladarabokban lévő ásványok látják el őt energiával.

Természetesen a férfit rengeteg orvos vizsgálta már, mert kíváncsiak voltak arra, hogy mi baja, és hogy miért ennyire ellenálló a szervezete, hiszen mások már rég belehaltak volna 25 évnyi kavics zabálásba.

Hans végül a pica nevű bizarr étkezési rendellenességgel lett diagnosztizálva. 

Akik ebben az étkezési zavarban szenvednek, olyan dolgokat kívánnak, melyek nem alkalmasak emberi fogyasztásra, mint például kosz, fémek vagy kréta.

A kutatók és orvosok szerint még ma sem tudni pontosan, hogy mi okozza a picát. Időnként tápanyaghiány áll a háttérben, de sokszor alakul ki olyan felnőttekben, akik egy bizonyos anyag érzetére vágynak

Hans hobbijának és nassolási vágyának hódolva testhezálló munkát választott magának, kőművesként keresi a kenyerét. Számára akkor tökéletes a nap, ha építkezés közben sódert vagy kődarabokat rághat.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 186133





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet