Az ember, aki valami elképesztő dologgá akar válni

2017. március 6., hétfő
A 22 éves fiú egy ember felett álló nemtelen lényé szeretne válni. Tudod, hogy hogyan?

Számoltunk már be nagyon érdekes, és egyben bizarr átalakulásokról, de ez a mostani mindent felülmúl.

A 22 éves Vinny Ohh évekkel ezelőtt valami olyan dolgot talált ki, ami egyszerre izgalmas, és egyben hátborzongató is. Valamint nagyon elgondolkodtató, mert bár sokakban ellenérzést szülhet majd a látvány, mégis felveti a kérdést: hol van az embernek a határa, hogy mivé válhat?

A fiú már 17 éves korában feltöltette az ajkait, az arcát, és a belső szemzugait is. Átesett két orrműtéten, valamint számos egész testes lézeres terápián is.

Elmondása szerint egyetlen célja van: egy nemtelen, emberek felett álló hibriddé akar átalakulni, és ehhez minden utat megjár, amiről úgy gondolja, hogy közelebbi viheti eme céljához.

Elhatározta, hogy eltünteti a nemi szervét, illetve a mellbimbóitól és a köldökétől is szeretne megválni.

"Hibrid szeretnék lenni, aki nem is nő, és nem is férfi." - állította egy interjúban, amikor arról kérdezték, mi lesz a legvégső célja, és miért csinálja ezt az egészet.

A képeket elnézve sokakban riadalmat kelthet, és elmondása szerint előfordul valóban, hogy az utcán sétálva megriadnak tőle főleg a fiatal gyerekek, vagy a nők.

Többször érték már atrocitások is az utcán emiatt, de mindezek ellenére kiáll a tervei mellett.

Vágya azonban nem olcsó mulatság, és a becslések szerint 49 millióra lesz szüksége ahhoz, hogy elérje, amit akar.

Szerinte egyébként csak a társadalom kollektív értékrendje az ami ránk erőlteti azt, hogy milyenek legyünk.

Lehet egyetérteni, vagy nem egyetérteni azzal, hogy mit csinál a testével, de szavainak kétségtelenül súlya van, és igazságtartalma.

A társadalom erőlteti ránk a férfi-női szerepeket, és szerinte ennél sokkal fontosabb az, hogy kedvesen bánjunk egymással.

Egyre többen követik a példáját, ha nem is ennyire szélsőségesen. Valóban bizarr, ahogy kinéz, de nem szabad elfelejteni azt, hogy mindenkinek egyéni szíve joga, és döntése az, hogy mit csinál a testével.

Ha te is bizarrnak találod, OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen durva hihetetlen emebrek


Megtekintések száma: 54755

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet