Az emberek már a Marson vannak? Zavarba ejtő műholdas felvételek kerültek elő a Marsról!

2017. június 25., vasárnap




A Google Mars felvételein megmagyarázhatatlan komplexum tűnik fel a Mars porában. Szerinted igaziak? Olvass tovább!

A Mars körül keringő hivatalos műholdak képei alapján készítettek el azon képkatalógusokat, melyekből aztán a Google által létrehozott virtuális Mars térképen böngészhetnek a látogatók.

Ezen a virtuális térképen vettek észre valamit, ami teljesen ledöbbentette az embereket, és azóta a hírt lehozta számos hazai, és külföldi portál is.

A felvételek egyikén ugyanis egy olyan kráter látható, melyben mesterséges objektumok, egy egész komplexum látható.

Ezen komplexum sokak szerint egyértelműen azt bizonyítja, hogy a Marson ige is van élet. Méghozzá az ember vitte oda az életet, és igazak lehetnek azok az összeesküvés elméletek, miszerint az első Mars landolást 1962-ben végrehajtották egy nemzetközi misszió keretében.

100-150 méter hosszú épületek láthatóak a kráter belsejében, és több is van belőlük.

A felvétel nem képhiba eredménye, ezek az objektumok valóban ott vannak a Mars felszínén a szakértők szerint.

hatalmas napelemek láthatóak rajta, és olyan épületek, melyek hasonlítanak más, marsi kolonizálásról szóló filmekben szereplő bázisok terveire.

De vajon valóban ott vannak ezek az épületek? A válasz az, hogy nem. és akik így gondolták, azoknak lett igazuk, végig jól gondolták.

Ez ugyanis csak egy tréfa volt a Google részéről, hogy megvicceljék az összeesküvés elméletek híveit. Ezt írták az esettel kapcsolatban:

"Az új régiók egyre növekvő listáján ma örömmel jelentjük be a Marson való terjeszkedésünket. A földi ügyfelek legszigorúbb katasztrófa-helyreállítási és adatszuverenitási igényeinek kielégítése mellett a jövő felhőalapú infrastruktúrájának szükségleteit is megvizsgáljuk, amely a Vörös Bolygó feltárásához és végső gyarmatosításához szükséges."

Mindazonáltal a NASA valószínűleg nem nevethetett ezen az egészen, sokkal inkább kínosan érezhették magukat, hogy most tényleg lebuktak.

Egyre több volt NASA szakember állítja ugyanis azt, hogy hasonló, kétes eredetű objektumok és bázisok vannak már most is a vörös bolygón, amiről nem tud a közvélemény...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség mars összeesküvés


Megtekintések száma: 179668





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet