Az emberi DNS lehet a végső kulcs: egy földönkívüliekből álló civilizáció hozta létre fajunkat?

2021. június 13., vasárnap
Francis Harry Compton molekuláris biológus szerint mindannyian földönkívüliektől származunk!

Amikor 1953-ban felfedezte a tudománya DNS-t, az egy forradalmi áttörés következett.

Az emberi genom felfedezésének pillanata érkezett el, amikor az emberi faj minden titka a tudomány elé tárult. Azóta a tudomány szüntelenül vizsgálja azt, hogy honnan ered az ember, hogyan, és miként fejlődtünk.

A mai napig vannak olyan szeletei a DNS-ünknek, melyek nem teljesen ismertek, és bár annak ellenére, hogy a tudomány közel teljesen feltérképezte ezt a DNS-t, sok része teljesen ismeretlen molekulákból áll.

Kevésné tudják,d e Francis Harry Compton az 1953-as nagy és forradalmi felfedezést követően 1973-ban felállítottak egy olyan teóriát is, miszerint az emberi faj valójában nem a Földről származik.

A teória alapja az volt, hogy a fajunk alapjait, vagyis a "magokat" egy másik, idegen civilizáció hozhatta konkrét céllal ide.

Egy másik, ennél finomítottabb elmélet már azt mondta, hogyha nem is idegen civilizációk hozták ide az életet, de az űrben fejlődhetett ki, vagy onnan érkezhetett.

Ez a pánspermia elmélet, mely kimondta, hogy aszteroidák hozták ide az élet építőköveit, az ősi, élettelen Földre.

Mára ez az elmélet kezd egyre elfogadottabbá válni, és nagyon sok tudós kezd egyetérteni abban, hogy ilyen értelemben az ember nem a Földről származik, akárcsak a földi élet sem...

Senki sem érti ugyanis, miért fejlődhetett ilyen robbaásszerűen az élet, vagy hogy az emberi faj agytérfogata mitől nőtt meg olyan hirtelen az ősi időkben.

Ezekre sokak szerint egyetlen magyarázat van: intelligens tervezés, vagy genetikai belenyúlás az evolúcióba egy külső "szereplő" által.

"Az élet maga" című könyvében Francis Crick egyébként azt is leírta, hogy szerinte NINCS MÁS magyarázata arra vonatkozóan, hogy a DNS molekula hogyan kezdett el a semmiből, szinte egyik pillanatról a másikra terjedni, és megfertőzni élettel a felszínt.

Éppen ezért az volt neki is a végső konklúziója, hogy az élet nem a Földről származik.

Ez azonban felveti a kérdést: hol, és hogyan jött létre? Tényleg megtervezte valaki a Földi életet egy tervezőasztalon?

Egy aszteroidához tapadva vártuk, hogy a Földre, vagy más bolygóra jussunk?

Ha pedig így van, akkor könnyen belátható, hogy az univerzumban máshol is megtörténhetett ez, más aszteroidákkal, más bolygókkal.

Ez pedig magával vonja azt, hogy idegen civilizációk - melyek hasonlítanak a miénkre - milliói létezhetnek a világegyetemben...

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek ufók földönkívüliek idegenek összeesküvés .ufó


Megtekintések száma: 40450

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet