Az emberi faj egyik legnagyobb felfedezését találhatták meg: ideje újraírni a törikönyveket!

2018. április 20., péntek
Arról nem beszélve, hogy a fajunk viszonyát sem árt tisztázni a kozmosszal és más lényekkel kapcsolatban!

A perui sivatagban egy különös, hosszúkás koponyát fedeztek fel, mely egyáltalán nem úgy tűnik, mintha emberi csontváz része lenne. A hihetetlen leletet DNS és anyag analízisnek vetették alá.

Elképesztő dologra bukkantak Peruban, az egyik sivatagban.

Az értékes, és egyben nagyon bizarr, az emberiség történelmét átíró leletet mélyen a homokréteg alatt találták meg.

Még nem tudni, hogy pontosan micsoda, és milyen lénynek a koponyája, de azt már kizárták, hogy emberi koponya lenne. Ahhoz túlságosan is hosszúkás a fejforma, ráadásul a szemeknél hatalmasak a szemgödrök.

Ilyen, és ehhez hasonló, idegenekkel kapcsolatos régészeti leleteket sokszor ástak már elő Peruban, és Dél-Amerika különböző vidékein.

Természetesen a szkeptikusok most is hangot adtak véleményüknek, és úgy gondolják, hogy a lelet nem valódi, csak egy egyszerű hamisítvány. Azonban az előzetes analízis azt mutatta ki, hogy a koponya tényleges csontanyagból áll.Első körben az is felmerült, hogy egy korábban, sok ezer évvel ezelőtt mumifikálódott emberi maradvány, akinek azért deformált a feje, mert az akkori szokások ezen a vidéken elvárták, hogy a férfiak és nők fejét szándékosan eldeformálják.

Sok helyet ismerünk a világon, vannak vidékek, ahol a nyakukat nyújtották, és nyújtják meg még ma is egyes népcsoportok különféle arany karikákkal. Azonban ez még mindig nem magyarázza meg azokat a hatalmas szemgödröket, melyek a koponya idegen eredetéről árulkodnak.

A titokzatos koponya éppen ezért átkerült a kutatási részleghez, és jelenleg különféle anyag analízist és DNS vizsgálatokat végeznek rajta, ami talán választ adhat a nagy kérdésre: emberi, vagy nem emberi koponyáról van szó.

Ha a DNS elemzésből az derülne ki, hogy nem emberi, az az emberiség történelmének egyik legmeghökkentőbb felfedezése lehet.

Ez ugyanis egyértelműen bizonyítaná az idegenek létét itt a Földön. legalábbis azt, hogy régen biztosan jelen voltak, és itt éltek az emberiséggel együtt a bolygón.

A koponya kinézetre a beszámolók és azok szerint az elbeszélések szerint, melyek a koponyát vizsgáló eddigi személyekről származnak, azt sejtetik, hogy a koponya olyan, mintha hüllőszerű lenne, talán egy reptilián koponyája lehetett.

Egy másik teória szerint a koponya kapcsolatban lehet a híres kristálykoponyákkal is, mivel eléggé hasonló az alakja, és formája is, azzal a különbséggel, hogy nem kristályból van kifaragva.

Koruk meghatározatlan, akárcsak funkciójuk. Nem ismerjük az elkészítésük módját, mely olyan technológiát feltételez, melyet még a 22. század sem ismer.

A tudósok és mérnökök már régóta próbálják megfejteni a kifaragásuk módját, ugyanis egyetlen olyan jelenleg ismert elem van a Földön, mellyel lehetséges megmunkálni a kvarckristályt: ez pedig a gyémánt.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ősi idegenek kozmosz


Megtekintések száma: 34324

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet