Az emberi RFID chipek kötelezővé lesznek téve még ebben az évtizedben: jön a Sátán korszaka?

2018. augusztus 27., hétfő
Bőr alá ültetett lehallgatókészülékeken keresztül szabályozzák a társadalmat?

Vészesen közel van a technológiai forradalom azon része, amikor a mikrochipek, pontosabban a bőr alá, a szervezetbe is beültethető chipek tömeges gyártása megindulhat.

Ezek között az egyik legelterjedtebb az úgynevezett RFID chip lehet.

Sokan ezt tartják a fenevad jövőbeli bélyegének, mivel bárhová beültethető az emberi szervezetbe, és egyre inkább terítéken van a bevezetésük.

És itt nem csak arról van szó, hogy az emberek opcionálisan használhatnánk, hanem törekvések vannak arra vonatkozóan, hogy kötelező is legyen ezeknek a használata.

Vagyis minden ember bőre alá be kell majd ülteti egy ilyet!

Ez lesz az emberiség sezzenciája. Az oka az, ha valaki a társadalom részese lehet.

Mai felgyorsult világunkból is jól látszik, hogy az emberek nem kerülhetik mega technológiát. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy mindennek nyoma lesz a digitális térben.

A virtuális világ elől nem tűnhetünk el, és kelleni fog egy egységes, egész bolygóra kiterjedő rendszer.

Szerinted véletlen, hogy a készpénz eltörlését már különféle jogszabályokon és törvényeken keresztül előkészítették? Vagy véletlen lenne az, hogy az effajta chipeket már egyes helyeken próbaüzemben használják a bőr alá ültetve?

A chip fog minket képviseli. Ez a létezésünk kulcsa a rendszerben. Ezzel követhetnek bárkit nyomon, és rendelkezhetnek a pénzünk, életünk, titkain felett, melyek mind ezen a chipen lesznek eltárolva.

Az ember már a születése pillanatában kapni fog egy ilyen RFID chipet, a bőre alá, ezzel pedig azonnal leellenőrizhetővé, nyomonkövethetővé fog válni.

Ez pedig az az antikrisztusi "bélyeg" amiről oly sokat ír a Biblia a Jelenések könyvében.

hamarosan bevezethetik, egyes híresztelések szerint akár az évtized végére, azaz 2020-ra már kötelezővé is tehetik az ilyen chipeket.

A készpénz teljes vagy nagymértékű eltörlése és korlátozása is befejeződik majd addigra. Egy központosított világuralom jön majd létre, melyben a fenevad bélyege fog minket meghatározni.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány összeesküvés végidők fenevad bélyege


Megtekintések száma: 27018

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet