Az emberiség 15%-a az Anunnakik leszármazottja: Félelmetes eredményeket hozott egy kutatás!

2018. június 9., szombat
Miért van az Rh negatív vérrel élőknek extra csigolyája? Miért magasabb az intelligencia-hányadosuk és alacsonyabb a testhőmérsékletük?

A földönkívüliek köztünk járnak, közelebb mint gondolnánk. Egyes tanulmányok szerint ugyanis mindenkinek, aki Rh negatív vérrel rendelkezik, földönkívüli ősei vannak. 

Vagy legalábbis olyan, akinek belenyúltak a DNS-ébe.

Erről már korábban is beszámoltunk.

A kutatás úgy találta, hogy nem létezik egyelőre reaális biológiai magyraázat ennek a rejtélynek a feloldására.

Ugyanakkor egyes paleoasztronautikai kutatók úgy vélik, hogy az emberiség 15%-a valójában az Anunnakik egyenes ágú leszármazottaik.Számtalan kultúra ismerte és elfogadta az ősi idegeneket, pontosabban isteneket, akik az égből szálltak alá, és voltak jelen az emberiség fejlődése során.

Ezek a civilizációk rengeteg mindenre tanították meg fajunkat.

Sőt, egy lázadás keretében szembeszálltak saját fajukkal is, és az emberiség oldalára állva létrehoztak egy hibrid közösséget, mely kivívta a függetlenségét, majd ezt követően az idegenek tovább álltak.

Néhány csoportjuk azonban a Földön maradhatott, és beházasodott az emberi közösségekbe.

közösültek velük, egy külön vérvonalat alakítottak ki. Ez volt az a kiválasztott vérvonal, melyből aztán létrejöhetett az RH negatív vérvonal, egyfajta mutáció során.

Ha bebizonyosodna, hogy igaz, akkor alapjaiban rendülne meg a világról alkotott képünk, történelmünk, sőt evolúciónk is. Így a hivatalos álláspont szerint mindez marhaság! 

Azonban néhány érdekes kérdés nem hagyja nyugodni az emberek nagy részét: miért van az Rh negatív vérrel élőknek extra csigolyája?

Miért magasabb az intelligencia-hányadosuk és alacsonyabb a testhőmérsékletük? 

Ezek a kérdések az emberiség mintegy 15%-át érintik, vagyis nagyjából 1 milliárd embert.

A kérdésre nagy valószínűséggel mindenki tudja a választ. A kérdés csak az, hogy kimerjük-e mondani majd egy napon nyíltan is.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek anunnaki


Megtekintések száma: 46818

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet