Az emberiség amnéziában szenved: ősi idegenek teremtettek minket, itt a bizonyíték?

2023. június 24., szombat




Miért nem veszünk tudomást a minket megelőző civilizáció nyomairól?

Ősi világok, több millió éves civilizációs tevékenységek nyomai, monolitok a Holdon. Mind olyan dolgok, melyek létezésében az embereknek csak egy része hisz, egy másik részük pedig minden erejével tagadja őket.

De vajon mi az igazság a rég elfeledett ooparts-nak - azaz téren és időn kívüli - leletekkel kapcsolatban?

Az emberiség elől tényleg elhazudták a történelmet? Ha nem is volt Darwin evolúciója, és mi a kozmoszból pottyantunk ide, miután a Földön élt korábbi civilizációk kipusztultak?

Ha így van, miért nem szereztünk már korábban tudomást róluk, és miért kellett a nulláról indulnunk a fejlődésünk tekintetében?

Létezik egy elmélet, miszerint ez az egész azért van így, mert az ember maga is egyfajta amnéziában van. Vagyis a komplett emberi faj ebben szenved, és bár idepottyantottak minket az égből, nem voltunk képesek használni a fennmaradt, előző civilizáció által hátrahagyott gépeket, szerkezeteket.

Egyfajta tudat és mentális tekintetben értendő újraindítás zajlott le az ősi időkben.

Ennek számos oka lehetett, talán egy óriási kataklizma, vagy egy nukleáris háború, mely tömeges fajkihalást okozott, és vissza taszíthatta az előző civilizációt a kőkorszak korába.

Éppen úgy, mint ahogy egy atomháborút követően ma is megtörténhetne, hogy a fennmaradt emberi túlélőcsoportok soha nem bírnák már újjá építeni a technológiát, és elműködtetni a dolgokat, ha minden olyan ember kihal, aki erre képes.

Talán ez megtörténhetett már egyszer a múltban is, és az idő köde közepette az emberiség amnéziába süllyedt, és elfeledte, egykoron honnan származott, és milyen technológiák voltak a birtokában.

Sokan szimulálták már elméleti szint, és ha ez megtörténne ma, akkor valóban lenne esély rá, hogy az ember visszasüllyedjen egy adott szintre.

Mivel a szóban forgó bizonyító erejű leletek nagyon régen, évmilliókkal ezelőtt léteztek, és akkor használták őket, az idők során az enyészeté lettek, és mára alig maradt fenn valami belőlük.

Azonban még napjainkban is megesik, hogy ősi nanotechnológiára, vagy fémmegmunkálásra utaló időn és téren kívüli tárgyak fordulnak ki a földből…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek előző emberiség ősi civilizáció


Megtekintések száma: 170086





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet