Az emberiség egy mesterséges börtön rabja: idegenek vontak körénk holografikus hálót?

2020. április 5., vasárnap
Egy megöbbentő elmélet magyarázhatja meg, miért nem találtunk más lényeket eddig, és honnan is ered az emberiség...

Michael Tsarion erről a karanténról és a Holddal való kapcsolatáról beszélt az "Atlantisz, idegen látogatás és genetikai manipuláció" című könyvének "Csillagkapu és karantén" fejezetében:

"Amikor a 'Kígyó Testvériség' eredeti üldözői elpusztították a Tiamat bolygót, tették ezt úgy, hogy készen álltak elhagyni ezt a Naprendszert, és visszatérni a sajátjukba. Sietve kellett távozniuk, hogy ne akadályozzák őket a kozmikus erők, melyeket szabadjára engedtek az egész Naprendszerben. 

- írja az ÚjVilágtudat

A sietségük miatt nem volt idejük, hogy pontosan szkenneljék a Földet, és így nem találták ellenségeiket mélyen a barlangokban, és az özönvíz előtti tengerekben. 

A Nefilim mesterek viszonylag meg voltak győződve arról, ha az ellenségeik a Földön volnának, nem élnék túl az uralkodó paroxizmust és káoszt, melyet a Tiamat megsemmisülése hozna létre. 

Azonban ezek az ismeretlen üldözők nem hagyták el a Naprendszerünket bizonyos óvintézkedések meghozatala nélkül. Mielőtt a saját bolygójukra visszatértek, létrehoztak egy éteri akadályt a bolygó körül, ugyanazon röppálya mentén, melyen a Hold halad a Föld körül. Ez a gát még létezik, és teljességgel áthatolhatatlan az atlantiszi utódok számára, mert a technológia, mellyel létrehozták, nagyon magas szintű. Ettől az időtől kezdve a Hold lenne hivatott jelképezni (szinte minden kultúrában) a védelem és a mágia hatáskörét. Ez a bajelhárító akadály, amit az amerikai indiánok gyakran 'nagy háló az égen' névvel illetnek, nyilván azért került oda, hogy megakadályozzák az atlantisziakat abban, hogy elhagyják ezt a helyet. A Föld kellett, hogy a sírjuk legyen."

Ashayana Deane a karanténban nem csak a felejtés fátylaként hisz, hanem ami elválaszt bennünket az isteni spirituális örökségünk részét képező több dimenziós univerzum magasabb tudatosságú formáitól.

A Wes Penre dokumentumok (3) szerint bolygónk az Anunnaki érkezése óta karantén alatt van:

"Azáltal, hogy királyi rangot adott magának, és megtagadta az engedelmességet a Királyságnak, a Nibirui Tanács úgy döntött, hogy Mardukot is karanténba helyezi itt a Földön. Hogy ez pontosan mit jelent, nem ismert számomra, és eddig nem sikerült kiderítenem. Végül is azt jelentheti, hogy Marduknak nem szabadott elhagyni a Földet, vagy a kép még ennél is nagyobb, ahogy azt Robert Morning Sky írta a Terra dokumentumokban?

Morning Sky kutatásai szerint és abból, amit a Csillag Vének mondtak el neki, az egész Föld karantén alá került, és az emberek is, nem engedve, hogy nagyon messze utazzanak az űrben. Másrészt a Plejádiak, ahogyan David Icke is egy frekvencia karanténról beszél, ahol is a DNS-ünket olyan mértékben meghamisították, ami miatt már 300 ezer éve itt ragadtunk ebben a 3D-s frekvencia tartományban. 

Hasonló dolog merült fel a Ra anyagban, ahol a Ra emberek azt mondják nekünk, hogy a Szaturnuszi Tanács helyezett bennünket karantén alá, ami tisztán megfelel a Nibirui Tanácsnak."

David Icke az "És az igazság felszabadít" című könyvében egy vibrációs börtönről beszél:

"A blokkoló és zavaró frekvencia kifejezést fogjuk használni az egyszerűség kedvéért, de a vibrációs bebörtönzésünk abban a formában történhetett, hogy lezárták a portálokat és átjárókat (Föld örvények), amelyek összekapcsolják a fizikai síkot más téridő dimenziókkal. Néhány ilyen átjárót már megtaláltak, ugyanakkor bizonyos szent helyeken használták azokat az ókori népek, mint például Stonehenge, Peruban a Machu Picchu, Az Ayers Rock Ausztráliában, és az egykori Babilon és Mezopotámia, a mai Irak földjén. 

A Bermuda háromszög a másik, ami megmagyarázhatja a sok furcsa hajó és repülőgép eltűnést, ahogy az átjáró megnyílik. 

Az is lehet, hogy ezek az átjárók nagyrészt pozitív okok miatt lettek lezárva, hogy megakadályozzák a további negatív földönkívüliek belépését ebbe a téridő valóságba. 

A frekvenciák zavarása, a dimenziós átjárók lezárása, valószínűleg mindkettő - a börtön pontos oka nem számít annyira. Amit mindannyian meg kell, hogy értsünk, hogy egy földönkívüli erő a negyedik dimenzióból létrehozott egy információs börtönt, lezárva a valóság magasabb szintjeit. 

A fátyol leereszkedett, a könnyek fátyla. Gyakorlatilag egy lelki és szellemi karanténba helyeztek bennünket, ahol ma is vagyunk.

OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Forrás: ÚjVilágtudat


Megtekintések száma: 63362

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet