Az emberiség előtti civilizáció nyomai, és a hamisított történelem!

2021. március 20., szombat




Az emberi fejlődés idővonala egy nagy hazugság?

Sumer kőtáblák árulkodnak arról, hogy voltak olyan - feltehetően nem földi eredetű - uralkodók, akik még az egyiptomi civilizációt is megelőzték, méghozzá több tízezer évvel.

Egyes elméletek szerint egyfajta átfedés is van ezen uralkodók, és az Egyiptom felett hatalmat gyakorló istenek felett. Az ősi sumer szövegek megemlékeznek 8 halhatatlan birodalmi uralkodóról, akik felosztották egymás között a bolygót.

Ezek a királyok felsőbbrendűek voltak az embereknél, különleges vérvonalba tartoztak, mivel földönkívüliek voltak.

Az ősi szövegek arra utalnak, hogy a birodalmaik összeérése és központja a mai Irak területén volt. 240.000 éven át uralkodtak az emberek felett ezek a lények, akik egyfajta istenek voltak, nem is véletlen, hogy az istenkultuszra ekkora ráhatással voltak a Földön.

Anunnakik voltak, akik kijelölt vezetők voltak, és a Földi dolgok irányításáért feleltek, míg az Anunankik kitermelték a Földünkből azt a nagy mennyiségű aranyat, melyre szükségük volt saját bolygójuk megmentésére.

Félmilliárd évet is felölel az uralkodásuk, sok-sok évezreddel megelőzve minden ember által írt vagy létrehozott történelmin dokumentumot.

Ez pedig azt sejteti, hogy az emberiség előtt, a történelem előtti időkben egy fejlett civilizáció uralkodott a Földön.

Vagyis az emberiség történelmének egyik legnagyobb titka, hogy előttünk is voltak már... és valójában nem mi vagyunk a Föld őslakosai.

A 8 halhatatlan király sok százezer éven át jelen volt a Földön. Összesen 242.100 évig tartott az uralkodásuk, egészen a nagy özönvízig, amikoris az emberi civilizációt megpróbálták elpusztítani.

Ők voltak annak a fejlett civilizációnak az uralkodói, mely a bolygón tevékenykedett az emberiséget megelőzően. És hogy miért nem maradt fenn róluk nyom?

Mármint miért nem maradtak fenn fémtárgyak, szerkezetek, amiket ma megtalálhatnának a régészek?

Nos, erre könnyű a válasz a teória kutatói szerint: a vas és az acéltárgyak is viszonylag gyorsan képesek korrodálódni. Bizony, a legerősebb anyagok is alig 100-200 év alatt jóformán semmivé válnak az időjárásnak és az időnek köszönhetően.

Vagyis több százezer évvel ezelőtt bármi is volt a Földön, annak alig, vagy egyáltalán nem maradtak fenn nyomai.

Ennek ellenére több millió éves lábnyomokat találtak már a világban, melyet a modern tudomány semmivel nem tud ma sem magyarázni, és olyan eszközök is előkerültek, amik megelőzik az emberek korát.

Ezek a leletek pedig mind szószólói egy olyan történelemben, mely az emberiség előtti időket meséli el. Amiről nekünk fogalmunk sincs, mert a tudomány képviselői nem akarják, hogy tudjuk a teljes igazságot…

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély hihetetlen rejtélyek ősi idegenek anunnakik sumerok


Megtekintések száma: 89705





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet