Az emberiség és a kozmosz eltitkolt történelme: a lyraiakról

2017. november 10., péntek
A kozmosz igazi árja fajának végsőm eredete...

A lyraiak valójában az eredeti „árja” fehér faj. A plejádiak és az andromédabeliek tulajdonképpen az eredeti formájukban megmaradt lyraiakból lettek.

Az ősi lyraiak egyébként Titánok voltak (a Bigfoot, vagyis a jetik is a lyraiak leszármazottai). A drákonida támadás után minden élet elpusztult a Lyrán és az ott lakóknak menekülniük kellett. A lyraiak ezután alapították a Fekete Ligát, a Fekete Sárkányt.

Lyraiakból lettek többek közt a szíriusziak, arktúrusziak, plejádiak, andromédaiak, Cignus Alpha-iak, Alpha Centauri beliek, Sagittarius A és B, Kassziopeaiak, stb...

A lyraiaknak, mint planetáris emberi civilizációnak tehát volt idejük fejlődni, felfedezni az űrt, kifejezni vonzódásaikat, spirituális felismeréseket tenni.

Létrehozták saját gyökérfajukat, de megengedték, hogy mindenki kifejezze saját különböző aspektusait és manifesztálja azokat mentálisan, érzelmileg és spirituálisan.

Kifejezték tehát saját sokszínűségüket. Később az űrutazás fejlődésével az emberi faj fragmentálódott, költözött, utazott és letelepedett más bolygókon és csillagrendszerekben. Lassan tudatába került annak, hogy máshol is van élet, így a különböző kultúrák, hitrendszerek találkoztak, összeütköztek és elterjedtek.

NAGYON SZOROS KÖZÖSSÉGI KAPCSOLATOK ALAKULTAK KI A LYRA RENDSZER FAJAI KÖZÖTT.

Ezek együttesen egy nagyon békés fajt alkottak. Voltak ugyan konfliktusok, de mindig megoldották őket. Bárhol telepedtek le, mindig megtanultak az adott bolygókörnyezethez alkalmazkodni, harmóniában és tiszteletben élni a természettel.

Többnyire mezőgazdasági jellegű társadalmakat hoztak létre és nemcsak képesek voltak milliárdnyi embert élelemmel ellátni, hanem magát a bolygót is „feljavították”, és még gazdagabbá tették a környezetet.

A lyraiak átlagos élettartama 300- 425 év közötti volt, de ez később a háromszorosára nőtt.

Mindig közösségben dolgoztak és elsősorban nem magukért tevékenykedtek, hanem KÉPESEK VOLTAK EGY SZÍVKÉNT DOBBANNI, egy irányba húzni, biztosították, hogy egyik fajuk se kerüljön túl messzire a többitől.

Ha most olvasod ezeket a sorokat, akkor te is a lyrai örökség részese vagy és a lelked egy darabkája hordozza ennek a vérvonalnak a történelmét.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 34017

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet