Az emberiség kozmikus génekkel rendelkezik? Sorsdöntő felfedezést tettek

2023. február 14., kedd




Egyes génszekvenciák nem a Földről származnak, hanem több milliárd éve érkezhettek egy idegen világból.

Rejtett szekvencia az emberi génállományban

Az emberi DNS valóban egy sötét titkot rejt? Az már köztudott, hogy bár sikerült feltérképezni majdnem teljesen az emberi génállományt, annak mégis vannak olyan darabkái, melyekre egyszerűen nem találnak magyarázatot a genetikusok.

Ezek a szekvenciák ugyanis idegenek, olyanok, mintha sohasem lettek volna részei az emberi génállománynak, mégis összekapcsolódnak vele.

Sőt! Egyes eredmények azt mutatják, hogy az evolúciós elmélete egyszerűen csak egy mese, és valójában egy mesterségesen létrehozott faj vagyunk, kozmikus génekkel.

Eredetileg a tudósok úgy hitték, hogy az életet a Földre több milliárd évvel ezelőtt különféle meteorit, és üstökösök hozták el.

Ezek becsapódásuk pillanatában kémiai reakciókat indítottak el, és az általuk szállított élet építőelemei beindították az élet őslevesének fortyogását.

Nemrég azonban kiderült, hogy ez az aszteroida becsapódásokkal tarkított esemény nem esik egybe az élet robbanásszerű fejlődésével, így sokakban felmerült az a lehetőség, hogy mesterségesen, hatalmas űrhajókon lett idehozva az élet, majd befecskendezve a talajba, és az ősi óceánok mélyére.

Kozmikus őstől származunk

Az emberiség, de az egész Földi élet is egy teremtés eredménye. Azonban Isten nem egy személy, hanem egy konkrét faj, mely megteremtette az élet körülményeit, majd egy olyan genetikai kódot alkotott, mely megindította a hosszú evolúciós utat az emberré fejlődés felé.

Ezrét lehetséges, hogy egyes szekvenciák nem hasonlítanak semmire, amit itt a Földön más élőlényekben találtunk.

Az emberbe ugyanis az őskorban különleges genetikai kísérletek során új géneket ültettek. Ezek a géndarabkák aztán az évmilliók során degenerálódtak, de még ma is megtalálható bennük az eredeti „információ” foszlánya.

Egyes elméletek szerint azok az emberek, akik látják a jövőt, vagy telekinézis segítségével tárgyakat mozgatnak, vagy lebegnek a levegőben, mind olyan személyek, akik ki tudják használni a az emberi test és az elme képességeit.

Ezeket a képességeket egy speciális génrészlet keltheti életre, pont abban a sötét régióban, ahol a tudomány még csak tapogatózik.

Kozmikus ősgén

Létezhet egy kozmikus ős, melytől minden ered. Egy olyan ősgén, ami minden létező, univerzumban élő organizmus eredője.

Egy olyan ősi, szent anyagdarab, amiből minden lett, mintha a kozmikus építőkocka lenne. Ha valóban létezett egy ilyen, ahogyan a kutatók sejtik, akkor ebből lett minden. Az ősrobbanás pillanatában is ebből alakultak ki a különféle anyagok, és a világmindenség.

Az persze még kérdés, hogy az ősrobbanás milyen folyamat során indult meg, és hogy előtte mi volt jelen a világegyetem helyén a térben.

Ha pedig ténylegesen egy szimulációban élünk, akkor ez az ősgén lehet az az eredeti kódrészlet, vagy indítóparancs, mely létrehozta a világ attribútumait, és a kezdeti állapotokat.

Amíg nem fejtik meg alaposabban, hogy az emberi genom rejtélyes szekvencia pontosan honnan ered, miért olyan, amilyen, és miért van jelen az emberi génkészletben, addig csak a ködös homályban tapogatózunk.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegenek ősi idegenek szimulált világ ősrobbanás


Megtekintések száma: 130390





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet