Az emberiség mesterséges amnéziában van tartva: régészeti leletek, melyek a TELJES igazságról árulkodnak!

2017. november 5., vasárnap
Valakiknek jól meghatározott elemi érdeke, hogy ne derüljön ki a végső igazság, mely mindent romba dönthet…

Mi lehet az emberi múlttal kapcsolatos teljes igazság? És mi lenne, ha azt mondanánk, hogy az emberiség történelme - ami az iskolákban, egyetemeken tanítanak - mindösszesen csak töredéke a valódi emberi történelemnek?

Mi van, ha kiderülne, hogy csak hülyítettek minket, és mindössze csak a jéghegy csúcsáról tudunk?

Ma már egyre több bizonyíték áll rendelkezésünkre abban a tekintetben, hogy az emberiség elől elrejtik a múlt egyes szeleteit, állomásait.

Mintha csak nem akarnák, hogy az ember a végső igazságot megtudja. mert talán olyan borzalmas lehet a fajunk eredete, vagy mert az információ puszta kinyilatkoztatása romba döntené az egész társadalmunkat.

A múltunk ugyanis annyira szövevényes, hogy azt senki sem gondolná.

Sokak szerint az oopartsokba sorolható - térben és időben nempasszoló - régészeti leletek mind azt mutatják, hogy az emberiség evolúciós fejlődése egy alapvető hazugság volt.

Ha pedig nem volt evolúció, vagy pedig nem olyan értelemben volt, mint ahogyan tanítják ma is, felvetődik a kérdés: mi az igaz egyáltalán abból, amit "emberi történelem" címen magoltattak be velünk?

Eleve egyre több történész veti fel, hogy léteznek elhazudott évszázadok, és valójában néhány száz évvel korábban van, mint amit ma írunk, de ez a kisebbik gond.

A nagyobb gond az, hogy az emberiséget egy titkos érdekcsoport folyamatosan egy mesterséges amnéziában tartja.

Nem tudhatjuk meg ugyanis, hogy mi a fajunk valódi, végső eredete, sem azt, hogyan jutottunk el az evolúciós fejlődésben idáig.

Az igazság ugyanis mind az evolúciót, mind a teremtésmítoszunkat alapjaiban rombolja porig.

A jól felépített világképünkbe pedig ez nem fér bele.

Az emberek jó része képtelen lenne megemészteni, ha azt mondanák neki, hogy az embert nem Isten teremtette, hanem egy földönkívüli faj, a saját genetikai kódját egy ősi majommal ötvözve.

Szintén nagy felzúdulást keltene az, ha kiderülne, hogy az ember nem evolúciós úton került a tápláléklánc csúcsára.

Éppen ezért az olyan régészeti leleteket, melyek ebből az elfeledett múltból árulnak el dolgokat, rendszerint vagy elhiteltelenítik, vagy elrejtik a világ elől.

Jelöletlen, sorozatszám nélküli konténerekbe dugják, és ismeretlen helyen őrzik őket, rosszabb esetben meg is semmisítik azokat.

Egyre nagyobb számban kerülnek azonban elő egy letűnt, nem létező korból ezek a leletek, így egyre inkább kilóg a lóláb: lassan mindenki számára világos lesz, hogy az, amit tudni vélünk önmagunkról, és fajunk eredetéről, az csak egy szelete a teljes igazságnak.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek előző emberiség tiltott régészet ősi technológia


Megtekintések száma: 100768

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet