Az emberiség története: megtagadott múlt. Egy technológiailag fejlett faj örökösei vagyunk?

2021. január 6., szerda
Egyre több, az emberiség korát megelőző időből származó lelet kerül elő. Nem mi voltunk az első intelligens faj a bolygón?

Ma már tudjuk, hogy egyre kevésbé valószínű, hogy Afrika volt az emberiség tényleges bölcsője.

Mint ahogyan azt is tudjuk, hogy az emberi faj maga sokkal régebbi, mint bárki gondolta volna.

Ezzel együtt sem magyarázhatók azok a 300 millió évnél régebbi leletek, amik intelligens faj nyomait hordozzák magukon.

Hisz gondoljunk csak bele: ezek a leletek megelőzik még a dinoszauruszok korát is. Ez pedig azt jelenti, hogy nem lehet, hogy az ember nyomai legyenek.

De ha nem az ember nyomai, akkor minek a nyomai? Milyen civilizáció élhetett itt a Földön minket megelőzően?

Egy általánosan elterjedt elmélet szerint a világon valaha fellelt térben és időben nem illeszkedő régészeti leletek mind-mind az előző, minket időben megelőző civilizáció nyomai valójában.

A régészet nem tud ezekkel a leletekkel mit kezdeni, mivel az ő világképük szerint az emberiség előtt semmi sem volt, de legalábbis nem értelmes civilizációk.

Ráadásul ez némiképpen a saját ideológiájukat, és magát az evolúciót is teljes mértékben romba döntheti...

Nem véletlen tehát, hogy olyan nagy energiákkal nyomatják a Darwini elméletet, és az emberiségek megelőző régészeti leletekről tudomást sem vesznek.

A sötét emberi múlt pedig olyan dolgokazt rejthet, amik még a fajunk eredteére is rávilágíthatnak.

A Földet ugyanis örökül kaptuk, egy hozzánk hasonló ősi civilizációtól, melynek tulajdonképpen mi emberek leszármazottai vagyunk.

Sok tudós és kutató is felfigyel ezekre, de mégis a nagy többségük mereven elzárkózik attól, hogy nyíltan kimondja a tényeket, és ezzel szembeforduljon az eddigi általánosan elfogadott és tanított ismeretanyaggal.

Vajon hány évvel ezelőtt élhetett itt egy ilyen faj? A komplex életforma elterjedt a Földön a kambriumi robbanás óta, melyre 540 millió éve került sor.

De vajon ténylegesen így volt? Vagy valamit még mindig nem mondanak el nekünk?

Arra mérget vehetünk hogy az emberiség nincs tisztában a múltja minden szeletével, és azzal, hogy a bolygót örökségként kapta egy másik fajtól, mely vagy továbbállt a kozmoszba, hogy más bolygókat hódítson meg, vagy valami miatt kipusztította önmagát.

Csak remélni merjük, hogy idővel mi felismerjük ezt az eltitkolt múltat, és képesek leszünk felnőni őseink árnyékához, hogy a Föld egy lépcsőfok legyen számunka, ne pedig a saját koporsónk.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek előző emberiség tiltott történelem tiltott régészet


Megtekintések száma: 85073

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet