Az emberiség történetének legnagyobb falfedezését tehették meg Peruban!

2017. október 31., kedd
Valami olyanra bukkantak, ami felforgathat mindent.

A felfedezésről már korábban is beszámoltunk.

Arról van szó, hogy Peruban olyan dolgokat találtak, melyek alapjaiban kérdőjelezik meg az ember egyedüli fejlett civilizációként való létjogosultságát.

Óriási galibát indított el a nemrég megtalált lelet, mivel sokan nem akarják azt, hogy végleg fény derüljön az igazságra.

A szakemberek és kutatók szerint rendőrségi nyomozás is indult, és a hatóságok titkos divíziókon keresztül mindent elkövetnek azért, hogy ne kerüljenek napvilágra a részletek az elmúlt hetekben Peruban talált dolgokkal kapcsolatban.

Korábban előkerültek olyan testek, melyek aligha hasonlítanak egy emberi testre. Múmiák voltak, hosszúkás fejjel, alacsony, zömök testtel.

A bőrük fehér volt, a csontjaik pedig teljesen eltérő szerkezettel rendelkeztek, mint bármely földi élőlényé.

Jaime Maussan ufokutató egy csapat ufológus társaságában beszél egy sajtókonferencián a felfedezésről, és annak jelentőségéről.

Elmondták, hogy ezek a múmiák feltehetően egy új, humanoid, nem földi eredetű faj tagjai lehettek az előzetes vizsgálatok alapján.

„Valamennyi általunk talált jellemzőt mérlegelve, úgy gondoljuk, hogy ezek a testek valószínűleg valamiféle hüllők, de humanoid alakkal” - jelentették ki a sajtótájékoztatón.

Természetesen a bejelentést rengetegen támadták.

Sokan azzal érvelnek, hogy nincs hely az efféle áltudományos állításoknak a múmiakutatásban, mert az egészet elhiteltelenítik.

Rengeteg röntgenkép és orvosi jelentés látott ugyanakkor napvilágot, melyek alapján tényleges ejthető, hogy nem földi lényekkel van dolguk.

Egyelőre nem világos, hogy a mostani – júniusban napvilágot látott – eset egyszerű átverés, vagy valójában valami földi, nem idegen eredetű maradványokról van szó. Ennek eldöntésében az új videó sem segít, amit feltettek a Youtube-ra.

Mindenesetre sok ufó kutató azt állítja, hogy valójában csak a titkosszolgálatok akarják elhitelteleníteni a döbbenetes valódi felfedezést.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegen földönkívüliek idegenek ősi idegenek összeeesküvés ősi technológia


Megtekintések száma: 116875

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet