Az emberiség valójában egy idegenek által létrehozott mesterséges vírus?

2019. november 7., csütörtök
Mi van, ha az emberiség valójában nem csak egyszerűen egy véletlenszerűen evolúciós úton kifejlődött intelligens vaj, hanem egy megtervezett pusztító "vírus"?

Az evolúciós rejtélyünk mindig is egy olyan kirakós volt, melyek számtalan darabja hiányzott.

Nem tudni, hogy valaha volt-e közös ősünk a majmokkal, sem azt, hogy miért fejlődtünk kivételesen gyorsan más fajokhoz képest, és hogy miért nőtt meg elsöprő mértékben az agytérfogatunk.

Azonban egy új elmélet megmagyarázná mindezt, valamint azt is, hogy miért van az emberi fajba alapvetően az önpusztítás és természet kiirtása beleprogramozva.

Egyes tudósok úgy vélik, hogy az emberi faj valójában mesterségesen meg lett tervezve, és alapvető rendeltetésünk a környezetünk sáskahadként való tönkretétele.

Egy evolúciós fegyverként fejlesztettek, pontosabban teremtettek meg minket.

Egy olyan vírus voltunk eredetileg, melyet itt a Földön tenyésztettek ki.Ez a vírus eredetileg egy emberszabású majomba lett beleoltva, amiben végül mutáció ment végbe, és egy olyan előember faj jött létre, mely elkezdte gyorsuló szaporodási ütemben benépesíteni a Föld felszínét.

Erre lehet bizonyíték az is, hogy az emberi genetikai kódban számos eltérés látszik más földi fajokhoz képest, ráadásul rendszerszerűen van jelen a 38-as száma génkészletünkben, mintha teremtőink digitális aláírása lenne...

És hogy mi célból hoztak volna létre minket, mint biológiai fegyvert?

Amiért mi emberek is időnként betelepítünk bizonyos fajokat egyes területekre csak azért, hogy az ott őshonos, számunkra haszontalan vagy kártékony populációkat kiirtsák.

Az más kérdés, hogy az emberiség aztán mint vírus, elszabadult.

Az Anunnaki ősi istenek pedig feltehetően észben ezért is döntötte a fajunk újraindítása mellett azzal a bizonyos Özönvízzel...

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál


Megtekintések száma: 29790

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet