Az emberiség végső eredete: olyan titkot próbálnak elrejteni előlünk, ami megrengetheti a világunkat!

2021. augusztus 31., kedd




Az emberiség kezdete óta nem tudja pontosan, hogy honnan is származik. Hogy miből lett, hogy honnan eredt.

Ezt a végső titkot azonban soha nem is tudhatja meg, mert annyira sokkoló, és olyan felfoghatatlan, hogy a világtörténelem folyamán a világ legprofitálóbb, egyben legösszetettebb hazugságát húzták köré.

Ez a fal pedig teljesen áttörhetetlen.

Létezik egy titkos szervezet, mely évszázadok óta működik, és arra szakosodott, hogy minden nyomot eltüntessen, ami egy kicsit is "kilóg a sorból", és nem illik bele az evolúciós világképbe, melyet folyamatosan szajkóznak nekünk a tudósok.

Amivel a fejünket tömik az iskolákban, egyetemeken, és ami a történelemkönyvekben meg van írva.

Ezen szervezet legfőbb feladata a titok megőrzése, hogy soha ne derülhessen ki az emberiség eredete.

Ahhoz, hogy rájöjjünk az emberiség végső eredetére, tenni kell egy kis kitérőt a nagy szfinxhez Egyiptomban.

Mint ismeretes, a legtöbben sejtik, hogy a gízai nagy szfinx nem annyi éves, mint amennyinek a mai tudomány tartja. Az 1950-es években tett megfigyelései során ugyanis a szfinx felszínén olyan rongálódásokat, erodálódásokat vizsgált meg, melyek szerinte nem oda valóak voltak.

Az eredményeken hosszasan elremegett, többször is újra vizsgálta a szóban forgó felszíni sérüléseket, de ugyanarra jutott: Nagyban különböztek ezek a sérülések az Egyiptomban található többé építmény sérüléseitől. Mintha a szfinx egy teljesen más közegben lett volna az ókorban.

Lubitz végül kimondta, a gízai nagy szfinxen víz okozta sérülések láthatóak, melyek 3,6 méteren metszik a műemléket.

A Lubitz által felfedezett dolgoknak nem lenne szabad létezniük. A területen akkoriban több más építményt is emeltek, de azokat láthatóan szél és homok rongálta meg az évezredek alatt, nem pedig víz. Vagyis maga a szfinx sokkalta régebbi, mint bármi más a Földön.

A területen sokezer évvel ezelőtt volt csak huzamosabb ideig víz, így logikus a következtetés, hogy a műalkotás legalább 10-15 ezer éves lehet. Ezt az egyiptológus régészek 90%-a nem fogadta el. Azonban nem véletlenül. A titok a muzulmán vallásban van. Az egyiptomi régészek közül talán 3/4-ük muzulmánnak vallja magát.

Ez azért érdekes, mert a Korán kimondja, hogy a teremtés 6000 évvel ezelőtt indult meg, mint folyamat. Innen következik, hogy a muzulmán régészek nem határozzák meg 6000 évnél régebbinek ezeket a piramisokat, hiszen azzal saját szent könyvüknek mondanának ellent, ami hatalmas bűn.

De mégis, ki emelhette a szfinxet? Hisz abban az időben még az emberiség nem tudott egyszerűbb társadalmakat sem alkotni, nemhogy összehangoltan építkezni...

Később már egyre több régész állította ugyanazt, mint Lubitz. Azonban ezen régészek közül mindenkit meghurcoltak, aki bizonyítékokkal merészelt előállni.

Gyakorlatilag cenzúráztak minden régészeti felfedezést, mely azt mutatta, hogy az emberiség jóval régebbi, mint azt a történelemkönyvek és a tudomány tanítja nekünk.

Michael Cremo esete is erre világít rá. A szakember messze az egyik legjobb volt, és rengeteget kutatott a témában. Hitte, hogy az emberiség előtt létezett egy másik emberiség, vagy valamiféle modern civilizáció, akiktől örökül kaptuk a bolygót.

Teóriája szerint az emberiség jóval régebbi, mint bárki sejti, és egyre több régészeti leletre bukkant, melyek ezt bizonyították.

Az NBC egyik dokumentumfilmet is készített az emberiség eredetéről "Az emberiség rejtélyes eredete" címmel, akkor Michael Cremotól is felhasználták anyagokat. A tudományos világ médiavisszhangja óriási volt. az NBC-t kegyetlenül támadták, és kritizálták az adás miatt különféle tudományos szervek - félek, hogy kiderülhet az igazság.

Elérték, hogy az NBC ne is adhassa le újra adásban a dokumentumfilmet.

Virginia Steen McIntyre is hasonlóképpen járt, mint Michael Cremo, és az NBC.

Egyszer, egy mexikói ásatáson talált néhány olyan régészeti leletre, melyek korának meghatározásakor hihetetlen dolgokra derített fényt. A mainstream régészeti szakemberek azt várták, hogy 20-25.000 éves leletekről tesz jelentést a régész, ő azonban az igazat mondta: 250.000 évesek is meglehettek a különféle régészeti maradványok, ha nem régebbiek.

Természetesen később Virginia Steen-t teljesen ellehetetlenítették. Elvesztette tanári állását az egyetemen, és nem engedték egytelen tanulmányát sem publikálni. Mindezt azért, mert olyan leletet talált, ami nem illik bele az embereknek szajkózott, tanult világképbe.

Mindezek mindennaposok a jelenben is. A mainstream régészet nem engedi, hogy a felszínre szivárogjon a titok: hogy az emberiség jóval régebbi, mint hittük, és hogy talán nem is mi vagyunk az első humanoid civilizáció a bolygón...

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek


Megtekintések száma: 89577





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet