Az ENSZ szervezetén keresztül támadná be a háttérhatalom Magyarországot?

2018. január 29., hétfő




Elfogadhatatlan az ENSZ tervezete, sokan úgy vélik, hogy a magyar oligarcha állhat az intézkedések mögött... A magyarok frontális támadások kereszttüzében?

Úgy néz ki, hogy Brüsszel és az EU nem fog nyugodni addig, amíg Európa utolsó ellenálló és még megmaradt nemzet államai nem fogják beadni a derekukat.

Ha pedig nem megy szép szóval, majd menni fog tettekkel, és kényszerrel...

A migráció zöld utat kaphat világszerte, ha az ENSZ elfogadja a nemrég létrehozott és vitára bocsátott csomagot.

Ezzel lényegében nemzetközi jogon át erőltetnék rá az egyes országokra a bevándorlókat.

Vagyis akár hazánkba is betelepíathetők lennénk ezek a bevándorlók, mivel az EU bíróságai és a brüsszeli szervek onnantól kezdve a nemzetközi jogra hivatkozva - amit feljebb valónak tartanak, mint a magyra jogot - bármit megtehetnek.

Magyarország azonban nem akar bevándorlóország lenni, és azt javasolják a kormánynak, ha napirendre veszi a témát, tartsa szem előtt, hogy a kormánypártok elutasítják az ENSZ migránscsomagját

Magyraország lényegében meg lett fenyegetve. A teljes magyarságtudat és a nemzet eltiprásával.

Az ENSZ főtitkára szerint káros, ha a hatóságok akadályt gördítenek a migráció elé, és olyan ambiciózus tervet kell elfogadniuk az ENSZ tagállamoknak, amely segítené a migránsok betelepítését.

Elfogadhatatlan lehet az ENSZ döntés,e ugyanis brutális dolgokat terveznek, ami mögött sokan a magyar oligarcha terveit is felfedezni vélik.

A migrációt világszinten is tovább fokozzák, a gazdasági bevándorlást legalizálnák, kiiktatnák a határvédelmet és a hatósági ellenőrzéseket.

A migránsok betelepítéséről pedig világméretű egyezmény születne...

Ez pedig gyakorlatilag minden nemzetállam legvégét jelenthetné...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek bevándorlás ensz


Megtekintések száma: 18780





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet