Az erő, mely végezni fog az emberiséggel, és tönkreteszi a Földet! Nem fogsz hinni a szemednek!

2018. január 7., vasárnap




Mérhetetlen pusztításra képes, és ahol bekövetkezik, ott évtizedeken át nem él meg semmi...Hátborzongató videó összeállítás a világ titkos atomrobbantásairól! OSZD MEG másokkal is!

Létezik egy erő, mely erő összetételét bárcsak fel sem találta volna soha az emberiség.

Ez egy olyan erő, mely mindent képes elpusztítani, ami az útjába áll. Házakat morzsol szét, erdőségeket tarol le, organikus szervezeteket gyújt fel.

Szétporlasztja a levegőt, a felhőket lesöpri az égről, és olyan erős sugárzást hagy maga után, hogy ott több évtizeden át nem születnek egészséges élőlények, ha egyáltalán születnek.

Az atombomba az emberiség egyik legnagyobb pusztításra képes találmánya, melyet talán jobb lett volna, ha fel sem találtak volna.

Az emberiség történetében eddig két alkalommal használtak élesben nukleáris fegyvert: a II. világháborúban az Egyesült Államok dobott le egy-egy atombombát két japán városra, Hirosimára és Nagaszakira, több százezer ember életét kioltva ezzel.

Legalább ennyien szenvedtek a támadások hatásaitól az elkövetkező évtizedekben.

Ellenben rengeteg kísérleti robbantást hajtottak végre Amerika területén, viszonyleg elszigetelt helyeken.

Ezeken a vidékeken gyakran a lakosság tudta nélkül végezték el ezeket, akik körében később rákos megbetegedések, mutációk ütötték fel a fejüket, noha a robbantás területétől több száz kilométerre voltak.

Az alábbi videóösszeállítás bemutatja, mekkora pusztításra képes egy atombomba, és milyenek is voltak ezek a brutális kísérleti atomrobbantások.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség atombomba törétnelem


Megtekintések száma: 143770





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet