Az ételek és a betegségek közötti összefüggések - Dr. Tamasi József: amit az egészségügy soha nem fog

2019. augusztus 4., vasárnap




Ez nagyon durva... erről tudnia kellene mindenkinek!

Nagyon sokan kipróbálták már azt, amit ő javasolt. Az eredmények bámulatosak lettek, sokan magukra, és a saját életükre, teherbírásukra sem ismertek rá… az élelmiszer- és egészségipar nem érdekel az EGÉSZ-ségben élő emberekkel teli világban. Valójában az a betegségek táptalaja, hogy helytelenül eszünk, és nem ÉRÜNK RÁ ÉLNI.

Sem a hagyományos orvoslásban, sem pedig a természetes gyógymódokban rejlő értékeket nem szabad lenézni.

Mindkettőhöz kellő alázattal kell viszonyulni és tisztelettel kell mérlegelni a lehetőségeket, a tudást.

Amit lehet, azt természetes módon meg kell oldani és amennyiben szükséges, el kell fogadni a gyógyszert is.

A konzervatív orvoslásnak és a természetgyógyászatnak mindent meg kell tennie azért, hogy be okozati, hanem oki kezelésre váltsanak, de alapvetően nem az orvosoknak kellene változniuk, hanem az embereknek kellene megfelelő életvitelt folytatniuk.

Ne felejtsük el, hogy a betegségek elsődleges oka nem maga az orvos, vagy a gyógyító, hogy a gyógyulást, annak rendbetételét, amit mi magunk rontottunk el, nem lehet az ő felelősségükbe tenni!

Az emberek rengeteg dolgot tehetnek önmagukért, azért, hogy megőrizzék, hogy fenntartsák az egészségüket, nem is beszélve arról, hogy az öngyógyítás képessége mindenkiben ott rejtőzik!

Dr. Tamasi József és Jakab István beszélgetése, amit érdemes végignézni, végighallgatni, mert sok oylan dolgot tanulhat az ember, amit talán soha nem sajátítana el másképp…

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titkokszigete.hu

érdekes élelmiszeripar


Megtekintések száma: 59225





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet